Anneler gunu

Eğer çocuğunuz küçükse esiniz anneler gününüzü kutlamalı mi

• Evet ,kutlamali

OY: 37 47,4%
  • Öyle birşey beklemiyorum

OY: 22 28,2%
  • Hayır kutlamasada olur

OY: 12 15,4%
  • Hele bir kutlamasin😁

OY: 7 9,0%

• Ankete Katılan
    78
Ben anne olmamama rağmen esim annesine hediye alırken bana da almış geçen sene. Daha dogrusu aylardir çocuğumuz olmadı o zamanda üzülüyordum,bakalim artık bekliyorum bebis olur insallah 🥰🥰 bir de pahali bir ayakkabı almış. Biraz bozulmuştum ben( ben anne degilim niye aldi ki gibisinden ama tesekkur ettim. Optum.Cocugum olsa ve almasa gercekten kavga çıkar. 🤣🤣😛😛😛 bence hediye de alınması lazım yarim elmaaa gönül alma ;)

Esinizin anneler gününü kutlaması için onun annesi olmanız gerekmiyor. Çocuğunun annesisiniz.
Çok kabaca. Erkekler kendi annelerine saygı duyulmasini istiyorsa önce çocuklarının annelerine önem verecek.
Insan eşi mutlu olsun istemez mi ya? Ben de bunu anlamıyorum. Babalar gününü eminim kutluyorsunuzdur. O da sizin babanız değil. Olaya böyle bakmak yerine, eşinin ruhunu okşamak bu kadar mı zor?
Saçma inatlari var erkeklerin.
Ben olsam kv nin de anneler gününü kutlamazdım. Tavrınız yanlış değil bana göre.

Ben anne olmamama rağmen esim annesine hediye alırken bana da almış geçen sene. Daha dogrusu aylardir çocuğumuz olmadı o zamanda üzülüyordum,bakalim artık bekliyorum bebis olur insallah 🥰🥰 bir de pahali bir ayakkabı almış. Biraz bozulmuştum ben( ben anne degilim niye aldi ki gibisinden ama tesekkur ettim. Optum.Cocugum olsa ve almasa gercekten kavga çıkar. 🤣🤣😛😛😛 bence hediye de alınması lazım yarim elmaaa gönül alma :KK66:
dimi ama maksat gönüller kirilmasin

O anki sinirimle ve psikolojime olaylar öyle gelişti .gerçekten üzülmesem yapmazdım

Esinizin yaptigi sacma ama sizinki daha sacma. Anne olmak icin illa dogurmaya gerek yok. Cocugunuz olmasa da kutlamali ama o kutlamadi diye sizin onun annesininkini kutlamamaniz buyuk ayip bence

Back
X