• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde kayınvalidenize hediye alıp anneler gününü kutlayacak mısınız?

ya kızlar..Bi de bana akıl verin lütfen..Ben kayınvalideme epey pahalı bir hediye aldım..Anneler gününden birkaç gün önce o da bana kızım sana çok hoş bir hediye aldım dedi...Herneyse anneler günü geldi ben verdim hediyemi sıra o na geldi..Ayyy kızım kusura bakma hediyeni parkta unutmuşum kayboldu dedi:53:
bunu daha önce iki kez daha yaptı..Acaba bu kadın beni aptal yerine mi koyuyor diyorum..Daha önce aldığını söylediği hediyeleri tarif etmişti..Onları görümcemin üzerinde gördüm:50:
sıkıntı şu:ben bu kadına pahalı hediyeler alırken o nun bana aldığından pişman olup kendi kızına bu hediyeleri vermesi...
Çünkü birşeyi beğenerek aldığı zaman kesinlikle kendi kızı giymeli ve benim üzerimde olmamalı...
o zaman ne diye bana söylüyorsun...Hiç sesini çıkarma, direk kızına ver..Görümcemi de severim iyi kızdır..Ama ben kayınvaldeme hediye alırken para hesabı yapmıyorum...Fakat kadın beni güzel olan birşeylere layık göremiyor..Zaten güzel giyinirsem falan kriz geliyo kadıncağıza çatlıyor..
Bu konuyu görümcemle paylaşsam mı yoksa hiç oralı olmasam mı?kendiyle konuşsam başlar ağlamaya..Zaten iletişim kuran insanı sevmez..Konuşarak anlaşmaya çalışan insanlara bunlar ölmez uzun yaşar falan der..O na göre erdem, içinde tutmak,olmamış gibi davranmaktır...bu konu yiyip bitiriyo yaaa..Hazmedemiyorum
Bence de hiç muhatap olma, boşver. Bir sonraki doğumgünü yada anneler gününde çok güzel altın takı aldım ama parkta kaybettim de.

Yorum yapan herkese teşekkürler, hediye almadım bir çiçek yaptırdık gittik kayınvalidem eşime teşekkür etti çiçek için. Sonra bir yere gidiyorduk eşim, ben, annesi, kızkardeşleri falan, kızkardeşleri arkaya oturdu arabanın, ben öne oturdum eşim sen arkaya geç öne annem oturcak dedi. Kalktım arkaya geçtim. Nedir bu kadında öne oturma sevdası anlamadım, eşime öyle diyormuş ben öne oturayım diye. Bu arada arabayı alırken çoğunu ben ödedim. Sürekli konuşurken X'in arabası düyorlar yani sadece eşimin sanki, tamam normal birşey ama sinirlerimi bozuyor. Bir gün o sadece eşimin değil benim de arabam dicem yakıştıramıyorum kendime. Offf böyle kızlar ya, anneler gününü geçtik çok şükür. Bu arada kendi anneme de internetten sipariş verdim gönderdim çok sevindi.

kızlar aklıma birşey takıldı, konu açmak yerine buraya yazayım dedim. cuma günü iş çıkışı kayınvalidem ve kayınpederimle beraber nişanlımın askerlik yaptığı şehire ziyarete gittik. pazar gecesi döndük yani ilk defa anneler gününde annemin yanında değildim. iş çıkışı gideceğimiz için o gün aceleyle ilk gördüğüm şeyi aldım kayınvalideme. 5tl lik bişey aldım :26::26::26: bugünde anneme hediye aldım, uzun zamandır salonun halılarını değiştirmek istiyordu, iki tane istediği şekilde halı aldım ve çarşamba günü kayınvalidemlerin bize geleceğini öğrendim. anneme söyleyemedim kayınvalideme aldığım hediyeyi, kızar çünkü. şimdi çarşamba günü geldiklerinde annem kızımın hediyesi dicek biliyorum poff kayınvalidem düşünmez mi kendi annesine ne almış bana ne, diye. çok ayıp olcak, çok. sabahtan beri içim içim yiyor, acaba bi tane daha mı hediye alsam onada?

:)))
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Görümcemle konuştum..İdare et lütfen arada böyle yapıyor kusura bakma dedi...Ama tavrımdan (çünkü bana bunu söylediği anda, ne zaman bana hediye alsan kaybediyorsun çok enteresan !!!!dedim)anladı..Akşam beni aradı,sana aldığım hediyeyi park çalışanı bulmuş,getircek dedi...Cvp bile vermedim...
Gerçekten dediğini yapabilsem arkadaşım..Sana hediye aldım fakat parkta kaybettim desem süper olur yaaaa...Harikasın..Cehalet ne kötü şey arkadaşlar...Kadın bunu cahilliğinden yapıyor..
Nişanlı arkadaşım ,annene tembih et söylemesin,nispet gibi olur şık olmaz..

:)))
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Görümcemle konuştum..İdare et lütfen arada böyle yapıyor kusura bakma dedi...Ama tavrımdan (çünkü bana bunu söylediği anda, ne zaman bana hediye alsan kaybediyorsun çok enteresan !!!!dedim)anladı..Akşam beni aradı,sana aldığım hediyeyi park çalışanı bulmuş,getircek dedi...Cvp bile vermedim...
Gerçekten dediğini yapabilsem arkadaşım..Sana hediye aldım fakat parkta kaybettim desem süper olur yaaaa...Harikasın..Cehalet ne kötü şey arkadaşlar...Kadın bunu cahilliğinden yapıyor..
Nişanlı arkadaşım ,annene tembih et söylemesin,nispet gibi olur şık olmaz..

Bazen bir insana derdini anlatmanın en güzel yolu onun yaptığı gibi yapmak. Ama daha iyisini yapmışsın görümcenle konuşmakla, o gidip anlatmış demek ki hatasını anlamış. Ben de kızkardeşime bir kez çok şık bir ayakkabı ve ona uygun bir çanta almıştım, gerçekten çok uyumlulardı. Ben resmi bir yerde çalışıyorum ve tam benim tarzımdı, kızkardeşim iş yerinde spor giyiniyor ve çok kullancağı şeyler değildi. Sonradan içim gitti, kızkardeşimde de bir huy var kullanmaz birşeyi eskimesin diye. Birgün niye kullanmıyorsun kullanmıcaksan ver ben kullanırım dedim, o da yok ben çok sevdim ama kıyamıyorum özel günlerde kullanıyorum dedi. Pişman oldum söylediğime sonuçta helal olsun benim canım kanım o, ama demek ki kayınvalide öyle düşünmüyor önce beğenip alıyor sonra kıyamayıp kendi kızına veriyor. Hem hediye almış oluyor hem istediği kişiye veriyor. Aslında hiç almasa daha iyi ama cahilce bir davranış yaptığı. Halbuki verse sana fazlasıyla geri gelcek.

kayınvalideye hediye almak isteyenler için : Anneme hediye

hem güzel bir hediye paketi , hemde içinde bıçak seti var :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X