ya kızlar..Bi de bana akıl verin lütfen..Ben kayınvalideme epey pahalı bir hediye aldım..Anneler gününden birkaç gün önce o da bana kızım sana çok hoş bir hediye aldım dedi...Herneyse anneler günü geldi ben verdim hediyemi sıra o na geldi..Ayyy kızım kusura bakma hediyeni parkta unutmuşum kayboldu dedi

bunu daha önce iki kez daha yaptı..Acaba bu kadın beni aptal yerine mi koyuyor diyorum..Daha önce aldığını söylediği hediyeleri tarif etmişti..Onları görümcemin üzerinde gördüm

sıkıntı şu:ben bu kadına pahalı hediyeler alırken o nun bana aldığından pişman olup kendi kızına bu hediyeleri vermesi...
Çünkü birşeyi beğenerek aldığı zaman kesinlikle kendi kızı giymeli ve benim üzerimde olmamalı...
o zaman ne diye bana söylüyorsun...Hiç sesini çıkarma, direk kızına ver..Görümcemi de severim iyi kızdır..Ama ben kayınvaldeme hediye alırken para hesabı yapmıyorum...Fakat kadın beni güzel olan birşeylere layık göremiyor..Zaten güzel giyinirsem falan kriz geliyo kadıncağıza çatlıyor..
Bu konuyu görümcemle paylaşsam mı yoksa hiç oralı olmasam mı?kendiyle konuşsam başlar ağlamaya..Zaten iletişim kuran insanı sevmez..Konuşarak anlaşmaya çalışan insanlara bunlar ölmez uzun yaşar falan der..O na göre erdem, içinde tutmak,olmamış gibi davranmaktır...bu konu yiyip bitiriyo yaaa..Hazmedemiyorum