Anneler gününü annesiz geçirenler...hadi dertleşelim.....

serraerdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
56
0
16
Sakarya
Annemi kaybettigim tam 8 sene oldu....acısı hala içimde unutamıyorum canım annem keşke yanımda olsanda doya doya koklasam öpsem seni....her geçen gün hasretin çıg gibi büyüyor....küçük kızın anne oldu 2 defa ama hala annesinin şefkatini sevgisini arıyo annem..rüyamda öpüp kokluyom seni....anne olsamda senin okşamanı istiyorum anne....

ben de varım malesef:((
"ölüm Allahın emri şu ayrılık olmasaydı"
ah bu özlem yakıyor işte
15 ay oldu 58 yaşındaydı annem toprağa verdiğimizde
anneler gününde kabrine gitmek zor geliyor...
yaşasaydı da ellerini öpseydim dedim dün hep...
ömrü o kadarmış...
ama rüyalarıma giriyor
rüyalarda buluşuyoruz annemle
bugün sabaha karşı da ağlayarak uyandım
pek çok kereler olduğu gibi
annem yattığı yerden elini uzatıyordu
gel gel yanıma diyordu kısık ve telaşlı bir sesle
bense dizlerimin bağı çözülmüş bir haldeyim
iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
anne anne çok özledim ben seni diyorum haykırarak...
kendi ağlamama uyandım yine pek çok kereler olduğu gibi...

Annemi kaybettigim tam 8 sene oldu....acısı hala içimde unutamıyorum canım annem keşke yanımda olsanda doya doya koklasam öpsem seni....her geçen gün hasretin çıg gibi büyüyor....küçük kızın anne oldu 2 defa ama hala annesinin şefkatini sevgisini arıyo annem..rüyamda öpüp kokluyom seni....anne olsamda senin okşamanı istiyorum anne....

Allah rahmet eylesin nur içinda yatsın anneniz rabbim sizede sabır versin hepimizin gideceği yer Allahım inşallah cennette buluştursun benim annem sağ çok şükür Allahım hayırlı ömürler versin ama ben anne olamadım henüz 6 yıllık evliyim
Rabbim size ve evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin birbirinizden ayırmasın
bu yalan dünyada herkesin imtihanı ayrı işte

vay be, içim burkuldu..
allah size sabır versin...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin nur içinda yatsın anneniz rabbim sizede sabır versin hepimizin gideceği yer Allahım inşallah cennette buluştursun benim annem sağ çok şükür Allahım hayırlı ömürler versin ama ben anne olamadım henüz 6 yıllık evliyim
Rabbim size ve evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin birbirinizden ayırmasın
bu yalan dünyada herkesin imtihanı ayrı işte

saol canım rabbim sanada annelik gibi kutsallıgı nasip etsinnnn..

anneleri yanında olanlar annenizin kıymetini bilin....sıkıca sarılın ona..ben çok hasretim......çocuklarıma sarılıyorum ben annemi özledikçe....bende hep rüyalarımda sarılıyorum...

Yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm. Kendi annemin kıymetini bilemiyorum ben. İnsan elindekinin kıymetini bilemiyor işte. Ne kadar acı.
Allah size sabır versin, cennetinde kavuşmayı nasip etsin.

Bu 3.anneler günü oldu ben de annesizim :( dün elini öpemiyorum,sesini duyamıyorum diye düşünürken,gece rüyamda gördüm.ben de ağlayarak uyandım,mekanı cennet olsun annelerimizin.

Benim de ilk annemsiz anneler günüm, ilk defa Tv' de ki reklamlarla boynum büküldü..
Her zaman koyuyor olmayısı ama en caresiz anımda sıgınacak limanımı da kaybetmis olmam daha cok koyuyor bana, ne hayaller var gerceklesmeyecek olan, icimde bir sızı bir yaradır annesizlik..

Anneler günü annesini kaybetmiş çocuklara ya da çocuklarını kaybetmiş annelere işkenceden başka hiçbir şey değil. Annesi yanında olanların bunu kutlamak için güne mi ihtiyacı var? Upuzun zamanları varken... Benim de 13. anneler günümdü annemsiz. Bunun bir de babalar günü var. Öfkeli bulabilir bazıları beni. Ama bu acıyı bilenler anlar.

Back
X