anneler gününü süprizi hamileyimmmmmm

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
sevgili arkadaşlar dertleri sıkıntıları paylaştık mutluluğuda paylaşalım anneler gününe 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahıma hayırlısı ile kucağıma alacağım günü bekliyorum ..hiç umudunuzu kaybetmeyin herşeyi bir düşünen var bizden önce tedavi filan yok vakti saati gelmiş allah benim gibi bekleyenlere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin isteyen herkeze versin inş..morel bozmaK YOK a.s.a.s.

Senın adına cok sevındım rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın darısı bıze duanı eksık etme :):)::)

teşşekür ederim arkadaşlarım darısı başınıza inş.. allah hepimiz için ayırlısını versin ama inanın sıkıntı bitmiyor şimdide sağlıkla taşıyabilecekmiyim kucağıma alabilecekmiyim onun derdindeyim allahım üzmesin hiçbirimizi

hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin :lepi:
...moralini bozma ne demek kucağıma alabilecekmiyim :olmaz: moralini bozmaman lazım şimdi senin

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

bende 2 sene önce anneler gününün 1 gün öncesinde öğrenmiştim hamile olduğumu:)hayırlı olsun,sğlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah... bende anneler gününden 4 gün önce öğrendimm... :) Allahh'ım isteyen herkese inşallah Amin...

arkadaşlar ciddi olarak sigara kullanıyordum azaltmaya çalışıyorum ama beni çok zorluyor ne yapmak lazım bilgisi olan varmı

ah canıımm ya bende tiryakiyim hem de çok hamile olduğumda da içmeye devam ettimn üstelik doktora gittim ... bırakman lazım muhakkak dedi ..ama yapamadım tekrar gittim günde 5 tane yi geçmesin dedi içtim ne yazıkki bilmiyorumkismile:kedi: her söndürdüğüm de büyük pişmanlık duyarak ama sen sakın içme suçluluk duyoyorsun bebek doğunca yaptığım çok yanlıştı çoookkk bilmiyorumkismile:kedi:

bende 11 mayısta öğrendim hamile olduğumu..anneler günü sürprizi diye düşündüm ben de..bu kadar çabuk beklemiyordum aslında..şöyle ki korunmayı bırakalı 2 ay oldu..ve bu kadar kolay hamile kalabileceğimi hiç düşünmemiştim..prolactinim hep yüksekti,bir ara tiroid sorunu yaşadım.hormonlarımın beni geç hamile bıraktıracağını düşünerek çok ta ertelememeliyim dedim.ve hamileyim.henüz ben ve kadınlar klubü dışında kimse bilmiyor:)eşim bile..kendisi iş nedeniyle şehir dışında..nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.garip ama güzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Back
X