anneler gününü süprizi hamileyimmmmmm

hayırlı olsunnnnnnnn:))) maşallahhhhhh

en güzel hediyeee

kese ne zaman görülecek? yada gördünüzmü? kaç haftalık hamile olunuyor şimdi.....

anneler günü 9 mayıs dı... o gunden bugunemi hesaplanıyor..

sevgilerrrrrrrr

sevgili arkadaşlar dertleri sıkıntıları paylaştık mutluluğuda paylaşalım anneler gününe 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahıma hayırlısı ile kucağıma alacağım günü bekliyorum ..hiç umudunuzu kaybetmeyin herşeyi bir düşünen var bizden önce tedavi filan yok vakti saati gelmiş allah benim gibi bekleyenlere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin isteyen herkeze versin inş..morel bozmaK YOK a.s.a.s.

ne güzel haberler alıyoruz tebrikler canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM :emir_bebek:

sevgili arkadaşlar dertleri sıkıntıları paylaştık mutluluğuda paylaşalım anneler gününe 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahıma hayırlısı ile kucağıma alacağım günü bekliyorum ..hiç umudunuzu kaybetmeyin herşeyi bir düşünen var bizden önce tedavi filan yok vakti saati gelmiş allah benim gibi bekleyenlere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin isteyen herkeze versin inş..morel bozmaK YOK a.s.a.s.

merhaba cnm bende aynen senin gibi süpriz yaşadım anneler gününde test yaptım ve pozitifti.ertesi gün kan testi yaptım garanti olsun diye.Şimdi bebeğim benim inş. sağlıklı ve hayırlı bebekler dünyaya getiririz.Rabbim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. :Saruboceq:

Back
X