- Konu Sahibi sekerportakalii
Kızlar,önceki yazdığım konudanda bildiğiniz üzere tatil günlerimde kreşlere,yuvalara gidiyorum. Çikolatalar şekerler alıyorum,ufak tefek oyuncaklarla onları sevindirmeye çalışıyorum. Ayriyetten çocuk esirgeme kurumuna da gidiyorum,aynı şekilde. Fakat bugun gittiğim kreşte moralimi bozan bir olay oldu. Çocuklara bakan görevli kız,sürekli ağlayan yerinde durmayıp bir o yana bir bu yana koşturan küçük kız çocuğunun suratına vurdu! 2 yaşında minik bir masuma vurabildi düşünebiliyor musunuz? O sinirle kızın yanina yaklaştım. Sen nasıl bir insansın,o ufak bir çocuk olgun bir insan gibi davranmasını bekleyemezsin ki dedim. Bana hakaretler etmeye başladı. Ne diye geliyormusum,benim hediyelerime ihtiyaçları yokmuş çocukların. Bananeymiş. Üstelik çocukların ellerine anahtar ve metalimsi küçük şeyler veriyor,mazallah tehlikeli şeyler bunlar ya ağzına atsalar. Allah korusun,canlarını tehlikeye atiyor resmen! ilgili bile davranmıyor onlara,kendi hallerine bırakıyor. Hazmedemedim gittim yetkiliye, şikayet ettim böyle böyle diye anlattım. Ve daha sonradan kızın kovulduğunu öğrendim. Aslına bakarsanız pişman oldum,kızın ekmek parasıyla oynadım belki de. Benim yüzümden işsiz kaldı. Ama bunu hakediyordu kendimce. Fakat yine de kendimi sucluyorum,fazla abarttim sanırım. Kim bilir ne beddualar etmiştir bana. Bilemedim,çok üzgünüm. Ama çalışmaya devam etseydi o miniklere yine öyle davranmayacagi ne malumdu. Diceğım o ki; anneler lütfen lütfen dikkat etsin. Çalışan anne babalar teslim ettiğiniz kurumları iyice araştırın. 9 ay karnınızda taşıyıp onca acılara katlanarak dogurdugunuz masumları hirpalayabiliyorlar. Ve inanın annelerin babaların ruhu bile duymuyor. Ben daha anne olmak için küçüğüm fakat hepinizin, buradaki ablalarımın çok iyi bir anne olduklarını anlayabiliyorum. Nolur dikkat edin bebişlerinize,ortalık çok kötü bir hâl almış durumda. Allah size bağışlasın onları. Ne desem bilemedim,kız işinden de oldu benim yüzümden. Sizce çok mu abartmışım?![]()
Canım doğru olanı yapmışsın
Benim düşünceme göre TÜRK milleti böyle çalışanlara acıdığı için işini doğru yapmayan kişiye aman işsiz kalmasın diye acıdığı için bu hallere geliyoruz
İşini doğru yapmayana hiç acımayacaksın çatır çatır şikayet edeceksin