- Konu Sahibi zeynep346161
-
doğacak ogluma mobılya besık mi park yatak mı almalıyım ;? dusunceleriniz ve deneyimlerinizi beklıyorummm ..
ayy cok gusel bunlarrr :) bayıldım.. cok kararsızım park yatak baktık begendık onu alacagız bu gıdısleeeHenüz Anne Değilim Ama Beğendiklerimi Sizinle Paylaşmak İstedim..
Örtünün ve Tülün Rengini Farklı Kullanabilirsiniz..
Eki Görüntüle 366946 Eki Görüntüle 366947
bak hayatım bu kraftın 349 tllik park yatagı bunu begendım ben sence nasıl?Eki Görüntüle 366948[SUP][/SUP]
Bebek 8 aylık olup oturmaya başladı mı , mobilya beşiğin parmaklıkları alçaksa aşağı uçuyor.3 kızkardeşte aldık ama en fazla 1 sene kullanabildik.Sonra park yatak aldık.Benim kızım 6 yaşına kadar park yatakta yattı.Şimdi bebeğim olsa direk park yatak alırım (onun içine kalın sünger koyardım.)
ayy cok gusel bunlarrr :) bayıldım.. cok kararsızım park yatak baktık begendık onu alacagız bu gıdısleee
bunun da tekerleklerı sayensınde kolayca tasıyabılıyorsun . odası yok oglumun evım kucuk de . 5 yasına kadar yatsın bunda sonra oda takımı alırım dıyorummAçıkcası Böyle Konulardan Pek Anlamam..
Ama Yeni Doğan Bebeklere Genelde Böyle Ufak Yataklar Alınır..
Anne Emzirirkende Sıkıntı Çekmez..
Yatak Küçük Olduğu İçin, Gece Odanıza Bile Koyabilirsiniz..
Sabahta Kendi Odasına Götürürsünüz..
bak hayatım bu kraftın 349 tllik park yatagı bunu begendım ben sence nasıl?Eki Görüntüle 366948
hayatım kraftın beşigi bebek aglayınca otomatık olarak muzık calmaya sallanmaya baslıyor .. donencesı de otomatıkkk ozellıklerı hos geldı vallahi bılmıyorummmpark yatak icin fiyat bana pek uygun gelmedi pahali sanki :44:
bunun da tekerleklerı sayensınde kolayca tasıyabılıyorsun . odası yok oglumun evım kucuk de . 5 yasına kadar yatsın bunda sonra oda takımı alırım dıyorumm
bak hayatım bu kraftın 349 tllik park yatagı bunu begendım ben sence nasıl?Eki Görüntüle 366948
ewet canım ıstanbuldayım ablan nerde mudur acabaaamerhaba canım. Ablam bi bebek mağazasında müdür şimdisordum senin için park yatak çok kullanışlı oluyomuş,babymax markalı yataksız fiyatı 239tl yatağıda 35 tl miş.istanbuldamısın?
Henüz Anne Değilim Ama Beğendiklerimi Sizinle Paylaşmak İstedim..
Örtünün ve Tülün Rengini Farklı Kullanabilirsiniz..
Eki Görüntüle 366946 Eki Görüntüle 366947
Bunu en fazla 3 ay kullanırsın.azıcık şişman bir bebek olunca buna hayatta sığmaz..
doğacak ogluma mobılya besık mi park yatak mı almalıyım ;? dusunceleriniz ve deneyimlerinizi beklıyorummm ..
ayy canım benım görunuslerı aklımı alıyor ama kullanıs acısından sınıfta kalıyor bu besıklerBunu en fazla 3 ay kullanırsın.azıcık şişman bir bebek olunca buna hayatta sığmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?