Arkadaslat 3.5 yasinda bir oglum var. Aslinda korkar bir cocuk degil ama bazen bizi deli ediyor. Parkta kayakta bir cocuk gorse kayaga cikmaz. Yada ona dokunmamak icin acele eder. Ya da yon degistirir. Kuzenleriule oynarken ayni yastalar birisi bagirsa kizsa hemen aglayip yanima gelir. Krese baslamadan once boyle degildi. Insanlarla konusmasi derdini anlatmasi gayet iyidir. Her yerde siradini bekler hircin degildir. Ama baxen cokk korkark davranir. Yasitlari bagirsa kizsa hemen aglar. Bu durumu bizi cok uzuyor. Trk cocuk bir dedigi iki olmaz. Ne yapmak lazim acaba.
Evet evet sorun kreste buna bende inaniyorum ama esim abartiyosun diyor. Krese gondermeme karari aldi.
Arkadaslat 3.5 yasinda bir oglum var. Aslinda korkar bir cocuk degil ama bazen bizi deli ediyor. Parkta kayakta bir cocuk gorse kayaga cikmaz. Yada ona dokunmamak icin acele eder. Ya da yon degistirir. Kuzenleriule oynarken ayni yastalar birisi bagirsa kizsa hemen aglayip yanima gelir. Krese baslamadan once boyle degildi. Insanlarla konusmasi derdini anlatmasi gayet iyidir. Her yerde siradini bekler hircin degildir. Ama baxen cokk korkark davranir. Yasitlari bagirsa kizsa hemen aglar. Bu durumu bizi cok uzuyor. Trk cocuk bir dedigi iki olmaz. Ne yapmak lazim acaba.
Canim yavaş yavaş arkadas edindir once tek cocukla basla mesela yavas yavas alisacaktir ha birde sen onun yerine cocuklarla konusma ozguveni olmaz hayat boyu ben olsam böyle yapardim gibi cümlelerle cesaretlendir arkadaslariyla iletisim kursun sen köprü olma
zaten yaşı gelmiş canım devletin müstakil anaokullarına verebilirsin tam gün, ve kesinlik ek faaliyetlere götür, çocuğunu çok açar, kendine güveni gelir
yüzmeydi, jimnastikti, tenisti.... falan faydasını kesinlikle görürsün, belediyelerin üniverstilerin kursları çok uygun fiyata, ve hiç bir hocaya güvenme çocuğunu gözünün önünden ayırma derim bu kurslarda zaten bi saat bi şey oluyor
Canim yavaş yavaş arkadas edindir once tek cocukla basla mesela yavas yavas alisacaktir ha birde sen onun yerine cocuklarla konusma ozguveni olmaz hayat boyu ben olsam böyle yapardim gibi cümlelerle cesaretlendir arkadaslariyla iletisim kursun sen köprü olma
Arkadaslari cok var. Sorun tanimadigi cocuklarla ve kuzenleri istemedigi birsey yaptiklarinda hemen aglamaya baslar.
Gece gece icime oturdu simdi
cok kotu aglayasim var. Cocugum cok degisti .neden cocuklardan korkuyor anlamiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?