Konundan ziyade nikin çok tuaf nede bu niki koydun çok itici bi bayan olarak enterasan yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konundan ziyade nikin çok tuaf nede bu niki koydun çok itici bi bayan olarak enterasan yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uye olmak icin en az bin tane niki denedim . Bunu kabul etti . Ne yapabilirim.
Iste o yadlarda benim oglumda boyleydi. Ne olduda degisti onu bulmays calisiyorum . Parkaya oynarken ezilecek diye korkardim .Çocuğun sosyalleşmesi lazım çocuklu ortamlara götürün alışsın,
benim oğlum 23 aylık bırak çocuklardan korkmayı koskaca çocuklar ondan çekiniyor gidip millete kendi laf atar oynamak ister üstelik evde yapayanlız büyüyor
arkadaşı filan da yok bir çocuk gördüm mü bayılır arkadaş buldum diye .
Arkadaslat 3.5 yasinda bir oglum var. Aslinda korkar bir cocuk degil ama bazen bizi deli ediyor. Parkta kayakta bir cocuk gorse kayaga cikmaz. Yada ona dokunmamak icin acele eder. Ya da yon degistirir. Kuzenleriule oynarken ayni yastalar birisi bagirsa kizsa hemen aglayip yanima gelir. Krese baslamadan once boyle degildi. Insanlarla konusmasi derdini anlatmasi gayet iyidir. Her yerde siradini bekler hircin degildir. Ama baxen cokk korkark davranir. Yasitlari bagirsa kizsa hemen aglar. Bu durumu bizi cok uzuyor. Trk cocuk bir dedigi iki olmaz. Ne yapmak lazim acaba.
Esim benu suclu goruyor. Bir dedigi iki edilmeyen cocuk boyle olur diyor . Cok simarik buyuttum.
Anneler nerfediniz ne yapayim. Korkmadi kendini savunmasi normalmi. Ben ustune gittikce daha kotu oluyor
Belki kreşte sürekli kavga çıkaran, zorbalık eden çocuklar varsa onlardan da korkmuş olabilir. Öğretmeniyle konuştunuz mu hiç?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?