- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kızlar birşey öğrendim ki akıl donduracak derecede....
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....

artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...
(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....

artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...

(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)
Son düzenleme: