anneler mutlaka ama mutlaka okuyun...!!!!!!

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar birşey öğrendim ki akıl donduracak derecede....
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....:53::53:
artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...:14:
(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)

Son düzenleme:
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....:53::53:
artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...

Allah be.......larını versin pislikler

$1619562_10152302593204255_1866493264_n.webp ...........şu resime bakın kızlar yaa kanı donuyor insanın....:(

(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)

Anne değilim ama içim gitti :( allaahından bulsunlar

Biz nasıl bir toplum olduk anlayamıyorum, sözde çoğunluğu müslüman bir ülkeyiz ama, kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet hepsi bizim ülkemizde. İyi ce delirmiş bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. Acı görmekten hoşlanan ne kadar çok sadist var oldu yakın zamanda ya.

Allah herkese akıl fikir versin, ne diyim.

Biz nasıl bir toplum olduk anlayamıyorum, sözde çoğunluğu müslüman bir ülkeyiz ama, kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet hepsi bizim ülkemizde. İyi ce delirmiş bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. Acı görmekten hoşlanan ne kadar çok sadist var oldu yakın zamanda ya.

Allah herkese akıl fikir versin, ne diyim.

daha ne kadar sadist göreceğiz allah bilir... rabbim korusun kollasın bizleri....
böyle ruh hastalarının oyunlarına denek olmaktan korusun...

Yarab sen bizi böyle canilerden koru bu nasil bi zihniyet
nede yapiyolar böyle seyleri sen evlatlarimizi koru yüce Rabbim:50:

Haberi facede görmüştüm ondan sonradır kontrol ediyorum minicik masum bebeklere böyle bir acı çektirmeyi istemek ..... hadi biz götürürken kontrol ediyoruzda işe gidince yavrularımız başkalarına emanet........ geçen okul çıkışı bir ilkokul çağındaki kızı kaçırmaya çalışmışlar arkadaşları felan bağırarak kurtarmış kanım donuyor çocuğu evden çıkarmak istemiyorum.....
Hepimizin yavrusu Allah'a emanet olsun....

Bide cam şişe kırıyorlar yavrucaklar düşüp biyerlerini kesebiliyorlar. ne diyeyim aklım almıyor nasıl bi ruh haliyle yapıyorlar. allah yavrularımızı korusun

Haberi facede görmüştüm ondan sonradır kontrol ediyorum minicik masum bebeklere böyle bir acı çektirmeyi istemek ..... hadi biz götürürken kontrol ediyoruzda işe gidince yavrularımız başkalarına emanet........ geçen okul çıkışı bir ilkokul çağındaki kızı kaçırmaya çalışmışlar arkadaşları felan bağırarak kurtarmış kanım donuyor çocuğu evden çıkarmak istemiyorum.....
Hepimizin yavrusu Allah'a emanet olsun....

ne kadar kontrol etsek kollasak da bu sapık zihniyetli insanların(insan bile denmez) zekalarına yetişemeyiz ki..rabbimize emanet ediyoruz sadece...
nasıl bir zeka ile yaptılar bunu aklım dondu resmen...
allahım himaye etsin inşallah...

Bide cam şişe kırıyorlar yavrucaklar düşüp biyerlerini kesebiliyorlar. ne diyeyim aklım almıyor nasıl bi ruh haliyle yapıyorlar. allah yavrularımızı korusun

bu parkların çevresinde veya dükkan mağaza gibi yakın yerlerde güvenlik kameraları yokmu?
bunları yapanları bulamıyorlarmı incelediklerinde...yada inceliyorlarmı acaba?

Back
X