anneler sizde benim gibimisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
122
1
46
İstanbul
merhaba aralık annelerı , hepimiz gün sayıyoruz canımız yavrularımıza kavuşmak için,onlara çok bağlandık.hayaller kuruyoruz.şu zamanda şöyle yapıcam bebeğimle diye.hatta seneye tatil planlarını bile yapıoruz.kaç yıl sonra giyecekleri cicilerini bile alıp onlara baka baka koklaya koklaya ağlaya ağlaya uyuyoruz.ama içinizde korkan varmı? bebeğim sağlıklımı acaba ,şuan nasıl iyimi? zamanında mı doğacak? nasıl anlıcam doğurmam gerektıgı zamanı?hadi ona karnımdayken bışe olurda ben anlamazsam? sağlıkla sağ salim kucağıma alabilecekmiyim? ona bişey olursa vs vs gibi.kendınızı gercekten bunları düşünürken buluyormusunuz? ben bazen cok kotu oluorum.hatta psikolojım bozulucak nerdeyse.son zamanlarda olmaya basladı bunlar 1aydır. ve kk da bebeğini kaybeden annelerin yazılarını okuyorum ondanda etkilenmiş olabilirim ama korkuyorum. rabbim MEHMETTALHAMI bana ve babasına bağışla sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım sevelim büyütelim amin. rabbim tüm annelerin bebeklerini korusun inşallah amin

geıp herzaman merak edılır bende cok zor bır hamılelık gecırdım 8 aya kadar hep kanama hep dusuk tehdıtı hep gelısımde ayına gore gerılık am adogdu hamdolsun saglıkla buyudu sımdı 19 aylık hala daha korkularım bıttı mı hayır Rabbım hepımızın yavrularını bzılere bagıslasın hayatta en zor sey olsa gerek evlatla terboye olmak hıc yasatmasın ıns..

o korku bendede var kıpırtılarını hissedemezsem acaba meleğime birşey mi oldu diye tereddüte düşüyorum ve tabiki en korktuğum şey erken gelmesi malum sabıkamız da olunca insan ister istemez bunları düşünüyor

şuana kadar nı tehlıke olmadı ama,bebegımde böbrek buyumesıde var,dr çok kafanı takma desede yınede uzuluorum.uyuyamıorum,uykudan kalkınca ılk onu düşünüorum.hareket ettıgınde kalbım öyle rahatlıyorkı anlatamam.ALLAH SENİN yavrunuda bağışlasın sağlık versin

meleğinde sende inşallah güzel günler görürsünüz,sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla bebeklerimiz

Hangimizde yok ki o korkular....

düşünüyoruz,düşünmez olur muyuz hiç
fakat oraları pek okuma,bnde aynı hataya düştüm ve gerçekten çok etkileniyor insan.
güzel düşün,güzel olsun
zaten lafı da var..olacakla ölüceğe çare yok,herşey olucağına varıyor .

Hangimizde yok ki o korkular....

eşim bile diyorki şurda ne kaldı,bebegı uzuyorsun.senin yerine ben hamıle kalsaydım daha kolay gecerdı su dokuz ay emin ol diyo.hem cok guzel günler hem çok buyuk bı sınav bu hamılelık donemımız

evet cnm doğru söyluorsun,haklısın.güzel düşünücem herşey çok güzel olucak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…