Banada vakti zamanında bir arkadasım detaylıca anlatmıstı aklımda kalanlar bunlarBen sonuna kadar hiç dinlememişim sanırımya da başıyla aynı diye sonrasında sözlerine odaklanmamışım. Adamın tipe bakayım, yarmanın teki mi (1 yy'den önceyse benim tarih bilgim pek yook)
Yok biz o tıp açısından yararına pek inanmıyoruz ailecek , gerekli olursa yapılır varsayım ile hareket etmek istemiyoruz her inanca, sisteme saygılıyız ama küçük bir beden üzerinde hakkımız olduğunu düşünmüyoruzkendisi isterse yapabilir ileride
Banada vakti zamanında bir arkadasım detaylıca anlatmıstı aklımda kalanlar bunlardöneminde rasputin baya ünlüymüş şeyiyle ona ithafen yazılmıs bu sarkı
Bilimsel olarak yararindan cok zarari oldugu ispatlandi. Ben de yaptirmadim, cevremde yaptiran da 2-3 kisi var, onlar da toplum baskisindan yaptirdi.Bilim adamları eglencesine ya da varsayımsal söylemiyor araştırılması yapılmış şeyler, tabi ki tercih sizinçoğu idrar yapma problemleri çeken çocuklara sünnet ile iyileştiriyorlar bizzat doktorlar söylüyor. Ben öncelikle bilime inanırım sonra inanç gelir mesela ondan yorum yaptım tabi.
Bilimsel olarak yararindan cok zarari oldugu ispatlandi. Ben de yaptirmadim, cevremde yaptiran da 2-3 kisi var, onlar da toplum baskisindan yaptirdi.
Ozetle sunnet cok yararli, cok saglikli hurafesi baya gerilerde kaldi
Yahudilerde farz, onlar cok sever ken dinlerinin dayatmasini caktirmadan millete uygulamayi.Katılmıyorum neden dünyada en çok yapılan işlem acaba sadistlikten mi kaynaklanıyor fikrimi söyledim.
Yahudilerde farz, onlar cok sever ken dinlerinin dayatmasini caktirmadan millete uygulamayi.
Katilmaniz benim icin bir sey ifade etmiyor, 2 oglum oldugu icin konuyu cok arastirdim. 1’i yahudi olmak uzere 3 cocuk doktorumuza sordum, cevap ayni: insanlarin soylediklerini ya da aile akraba baskisini takmayacaksaniz tabi ki yaptirmayin
Yazdığınız gibi ispatlanan birşey yokBilimsel olarak yararindan cok zarari oldugu ispatlandi. Ben de yaptirmadim, cevremde yaptiran da 2-3 kisi var, onlar da toplum baskisindan yaptirdi.
Sanırım benim de aklımda ordan kalmışÖyle demeyin. Biri eskiden ya dalgasına ya da ciddi olarak bunu demişti
Minik bir deri zaten.O an benim aklima o gelmedi oglumun derdindeydim.Agri kesici etkisi bitince evde çok agladı yavrum.Gençleşmek için krem falan yapılıyor ondan diye biliyorum hastane ye bırakmasaydınız iyiydi.
Sünnetmi zararlı diyorsunuz?Bilimsel olarak yararindan cok zarari oldugu ispatlandi. Ben de yaptirmadim, cevremde yaptiran da 2-3 kisi var, onlar da toplum baskisindan yaptirdi.
Doğrudur biz özelde yaptırmıştık şahsen benimde aklıma gelmedi ama onlar kendileri kutuya koyup vermişlerdi zaten devlette yaptıysanız vermemiş olabilirler.Minik bir deri zaten.O an benim aklima o gelmedi oglumun derdindeydim.Agri kesici etkisi bitince evde çok agladı yavrum.
Hele soruyu sorana bak yaDüşmanlar mı kesmiş? Ne alaka saklanmış ki?
Çöpten geri almış.O konuda çöpe atdım demiş.Demek ki
Sizemi verdiler?Doğrudur biz özelde yaptırmıştık şahsen benimde aklıma gelmedi ama onlar kendileri kutuya koyup vermişlerdi zaten devlette yaptıysanız vermemiş olabilirler.
Kendiside kayb oldu.Her iki konuda farkli konuşmuş.Diger konularına bakmadım.Çöpten geri almış.
Bence normal degilKendiside kayb oldu.Her iki konuda farkli konuşmuş.Diger konularına bakmadım.
Orası kesinBence normal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?