• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet

İyi ki kızım var ben de yaptiramazdim. Arkadasimin oglunun sünnetine katildim yanında . Travma olmustu ben de . Yaptirmak isteyen anneler sünnet olurken yanında durmasin bence . Ondan çok bizim icimiz yanar

İyi ki kızım var ben de yaptiramazdim. Arkadasimin oglunun sünnetine katildim yanında . Travma olmustu ben de . Yaptirmak isteyen anneler sünnet olurken yanında durmadin bence . Ondan çok bizim icimiz yanar
ben mecburen durdum cünkü bebeğim sadece emerek sakinleşiyor🥲

sırf bu yüzden ben de oğlum olsun istemiyordum. ama işte basıma geldi korktuğum 😂 süreç şükür kolay geçti ama ilk gün felaketti.

ayrıca dipnot: ilk bu işi kim bulduysa tam bir canidir. bildiğiniz çocuğun derisi yüzülüyor. çıldırdım valla. bir de bunu eskiden anestezisiz yapıyorlardı 🫣

ben mecburen durdum cünkü bebeğim sadece emerek sakinleşiyor🥲

sırf bu yüzden ben de oğlum olsun istemiyordum. ama işte basıma geldi korktuğum 😂 süreç şükür kolay geçti ama ilk gün felaketti.

ayrıca dipnot: ilk bu işi kim bulduysa tam bir canidir. bildiğiniz çocuğun derisi yüzülüyor. çıldırdım valla. bir de bunu eskiden anestezisiz yapıyorlardı 🫣
Minicik pipileri rahat biraksinlar artık . Yahudilerden gelme bu sünnet olayi

Minicik pipileri rahat biraksinlar artık . Yahudilerden gelme bu sünnet olayi
anlatamadım kimseye valla. çocuk yetişkin olduğunda eğer gerekliyse yaptırır dedim. en azından anlar neresi ağrıyor, ne yapabilir vs.. kücücük cocuk ne derdini anlatabiliyor ne bir sey. ilk gün ememedi bile ağrıdan garibim. çok zordu

Back
X