- Konu Sahibi suannacats
- #1
Anne olanlar yada cinsiyetini öğrenenler burda bizimle belirtileri paylaşsın bizde belirtilere göre cinsiyetini öğrenelim paylaşalım pintilik yapmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun doktora gittim 18 haftalık hamileyim, kendisini saklamış bebeğim,daha cinsiyetini öğrenemedik ama doktor %70 kız dedi. ama ama ama ben nedense erkek hissediyorumbakalım 2 haftaya kadar tekrar gidicem inşallah tam olarak öğrenirm. amaaan nolursa olsun hiç farketmez ilk gebeliğim, ne kızım var ne oğlum ikisinin de başımın üstünde yeri var
![]()
benim hamileyken çok kötü ellerim yüzüm burnum ayaklarım her yerim şişmişti ödem olmuştu çok çirkinleşmiştim sanki ben değildim çok kusuyodum hele sabahları mide ağrılarım çok oluyodu bir kerede hastneye gitmiştim serum takmışlardı tansiyonum hep sınırdaydı ağzım çok acıydı sanki zehir yemişim gibi canım hep tatlı çekiyodu ilk baslardada çok sivilcelenmiştim bende hiç sivilce olmaz sadece reglime yakın bi tane çıkar okadar ama sonraki aylar geçmişti birde benim bebiş çogunlukla sağ tarafımda oynardı şimdi dünyalar tatlısı bi oğlum var çok şeker ve güler yüzlü renkli ultroson kağıdında bile yani karnımda bile gülüyodu![]()
selam benim de 2. gebeliğim 15 haftalık oldum 3 yaşında oğlum var oğlumdaki belirtilerim 3 aydan sonra mide bulantıları sürekli aşerme ve 2 aylıkken canlandığını hissetmiştim sanki içimde bi kuş varmış gibi hafif hafif hissetmiştim 2. gebeliğimde 14 haftalıkken doktora gittiğimde usg de göstermedi kendini dr dedi 4 haftalıkken kusmalar başladı aşermiyorum baş ağrım çok oluyo özellikle uykuda başlaıyo geceleri ve 15 haftaığım şuan ama hiçbir kıpırdanmalar yok henüz 18 haftalıkken tekrar gidicem he birde oğlumun cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştik.![]()
canm bence kesin kızdır bu bulantı yokmuş bndede yok erkek çok bulantı yapıo ama suan bndede yokbn kız istiorm sen ne istiosn ve içine ne doğuyo![]()
tatlım eşiminde benimde içimizden kız geçiyo rabim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepmiize...
Kızımda hamileliğim berbat geçti tam 9 ay kustum daha çok ekşi ağırlıklı şeyler yedim(erik ekşi portakal gibi)oğlumda 1 kere bile kusmadım baklava ve pasta yedim sürekli
oğlumda çok güzel hamilelik geçirdim nerdeyse hiç bulantım olmadı çok güzelleştim
sürekli emzik gibi çikolatayla dolaştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrendim
şimdi 18 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim öğleden sonra 1 kere daha gitcem dra
aşırı bulantım oldu daha yeni yeni düzeldim sürekli yemek yiyorum çok kilo aldım sürekli ayva yiyorum
kız gibi geliyor ama belli olmaz cinsiyeti öğrenirsem yazarım![]()
Bu benim 3.hamileligim 6 ayımdayım şimdiden top gibi oldum mide bulantısı ,tiksinme falan yaşamadım hiç aşırıda iştahlıyım çok kilo aldım 2.kızımda 5 aya kadar 1 kilo almıştım sadece 4kg doğmuştu bunda 5 .ayda 8 kg aldım çok abarttılı biliyorum almasından çok vermeside var ama napcaz artık buna takılıp bunalıma girmemek gerek (tesellim)
bunda gözüme çarpan en büyük degişiklikler 1.midebulantım olmadı hiç 2.gögüs uçlarım koyulaştı ve burnum toplandı
daha 3 ayım var kilo olarak napcam bilmiyorum![]()
Kızımda hamileliğim berbat geçti tam 9 ay kustum daha çok ekşi ağırlıklı şeyler yedim(erik ekşi portakal gibi)oğlumda 1 kere bile kusmadım baklava ve pasta yedim sürekli