Doğuma Hazırlık Anneler tahminizi yazın kızmı erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SİZCE ERKEK Mİ KIZMI?

• KIZ TABİSİDE :)

OY: 3 37,5%
  • ERKEK

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8

suannacats

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
61
1
36
Adana
Anne olanlar yada cinsiyetini öğrenenler burda bizimle belirtileri paylaşsın bizde belirtilere göre cinsiyetini öğrenelim paylaşalım pintilik yapmayalım

Oğlişi olanlar hamileyken belirtilernz
kızı olanlar hamişken belirtilerinizi yazın ki bnde kızım mı oğlum mu olcak bilim
btn meraklı anne adayları öğrensin
mesela ben çokkötümserm hep ağlıyorm gereksiz yere
çok aşermiorm yüzüm çok sivilcelenio
çok uykum oluo v.b ;):91:

bugun doktora gittim 18 haftalık hamileyim, kendisini saklamış bebeğim,daha cinsiyetini öğrenemedik ama doktor %70 kız dedi. ama ama ama ben nedense erkek hissediyorum :60: bakalım 2 haftaya kadar tekrar gidicem inşallah tam olarak öğrenirm. amaaan nolursa olsun hiç farketmez ilk gebeliğim, ne kızım var ne oğlum ikisinin de başımın üstünde yeri var :49:

bugun doktora gittim 18 haftalık hamileyim, kendisini saklamış bebeğim,daha cinsiyetini öğrenemedik ama doktor %70 kız dedi. ama ama ama ben nedense erkek hissediyorum :60: bakalım 2 haftaya kadar tekrar gidicem inşallah tam olarak öğrenirm. amaaan nolursa olsun hiç farketmez ilk gebeliğim, ne kızım var ne oğlum ikisinin de başımın üstünde yeri var :49:

canm öncelikle seni tbrk ediorm ve hayrlısı ile bebeğini kucağına almanı diliorm ama dktr kız dediyse kızdır ama allah kalbine göre versin. bnmde içime kız doğuyor ama kaynanam rüyasnda oğlun olcak dedi bn kız istiorm yaaaa allah gönlüüze gre wersin cnm eli ayağı düzgn olsun yeter

benim hamileyken çok kötü ellerim yüzüm burnum ayaklarım her yerim şişmişti ödem olmuştu çok çirkinleşmiştim sanki ben değildim çok kusuyodum hele sabahları mide ağrılarım çok oluyodu bir kerede hastneye gitmiştim serum takmışlardı tansiyonum hep sınırdaydı ağzım çok acıydı sanki zehir yemişim gibi canım hep tatlı çekiyodu ilk baslardada çok sivilcelenmiştim bende hiç sivilce olmaz sadece reglime yakın bi tane çıkar okadar ama sonraki aylar geçmişti birde benim bebiş çogunlukla sağ tarafımda oynardı şimdi dünyalar tatlısı bi oğlum var çok şeker ve güler yüzlü renkli ultroson kağıdında bile yani karnımda bile gülüyodu:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

benim hamileyken çok kötü ellerim yüzüm burnum ayaklarım her yerim şişmişti ödem olmuştu çok çirkinleşmiştim sanki ben değildim çok kusuyodum hele sabahları mide ağrılarım çok oluyodu bir kerede hastneye gitmiştim serum takmışlardı tansiyonum hep sınırdaydı ağzım çok acıydı sanki zehir yemişim gibi canım hep tatlı çekiyodu ilk baslardada çok sivilcelenmiştim bende hiç sivilce olmaz sadece reglime yakın bi tane çıkar okadar ama sonraki aylar geçmişti birde benim bebiş çogunlukla sağ tarafımda oynardı şimdi dünyalar tatlısı bi oğlum var çok şeker ve güler yüzlü renkli ultroson kağıdında bile yani karnımda bile gülüyodu:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

selam benim de 2. gebeliğim 15 haftalık oldum 3 yaşında oğlum var oğlumdaki belirtilerim 3 aydan sonra mide bulantıları sürekli aşerme ve 2 aylıkken canlandığını hissetmiştim sanki içimde bi kuş varmış gibi hafif hafif hissetmiştim 2. gebeliğimde 14 haftalıkken doktora gittiğimde usg de göstermedi kendini dr dedi 4 haftalıkken kusmalar başladı aşermiyorum baş ağrım çok oluyo özellikle uykuda başlaıyo geceleri ve 15 haftaığım şuan ama hiçbir kıpırdanmalar yok henüz 18 haftalıkken tekrar gidicem he birde oğlumun cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştik.:emir_bebek::nazar:

allah bağışlasın canm benm cok yok bulantm ilk başlar vardı ama şimdi yk suan tonlarca sivilcem var inşsllah kızım olr dua edn :49::49::49::49:

selam benim de 2. gebeliğim 15 haftalık oldum 3 yaşında oğlum var oğlumdaki belirtilerim 3 aydan sonra mide bulantıları sürekli aşerme ve 2 aylıkken canlandığını hissetmiştim sanki içimde bi kuş varmış gibi hafif hafif hissetmiştim 2. gebeliğimde 14 haftalıkken doktora gittiğimde usg de göstermedi kendini dr dedi 4 haftalıkken kusmalar başladı aşermiyorum baş ağrım çok oluyo özellikle uykuda başlaıyo geceleri ve 15 haftaığım şuan ama hiçbir kıpırdanmalar yok henüz 18 haftalıkken tekrar gidicem he birde oğlumun cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştik.:emir_bebek::nazar:

canm bence kesin kızdır bu bulantı yokmuş bndede yok erkek çok bulantı yapıo ama suan bndede yokbn kız istiorm sen ne istiosn ve içine ne doğuyo:71:

canm bence kesin kızdır bu bulantı yokmuş bndede yok erkek çok bulantı yapıo ama suan bndede yokbn kız istiorm sen ne istiosn ve içine ne doğuyo:71:

tatlım eşiminde benimde içimizden kız geçiyo rabim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepmiize...

Kızımda hamileliğim berbat geçti tam 9 ay kustum daha çok ekşi ağırlıklı şeyler yedim(erik ekşi portakal gibi)oğlumda 1 kere bile kusmadım baklava ve pasta yedim sürekli

Kızımda hamileliğim berbat geçti tam 9 ay kustum daha çok ekşi ağırlıklı şeyler yedim(erik ekşi portakal gibi)oğlumda 1 kere bile kusmadım baklava ve pasta yedim sürekli

canım benim tecrübeni yazdığın için tesekür ederm ,

yani benimde canım hep eşki istio tursu mandalina v.s en cokta tursu istio ama hadi bakalım hayırlısı inşllah bizimkide kızdır

oğlumda çok güzel hamilelik geçirdim nerdeyse hiç bulantım olmadı çok güzelleştim
sürekli emzik gibi çikolatayla dolaştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrendim
şimdi 18 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim öğleden sonra 1 kere daha gitcem dra
aşırı bulantım oldu daha yeni yeni düzeldim sürekli yemek yiyorum çok kilo aldım sürekli ayva yiyorum
kız gibi geliyor ama belli olmaz cinsiyeti öğrenirsem yazarım:27:

Bu benim 3.hamileligim 6 ayımdayım şimdiden top gibi oldum mide bulantısı ,tiksinme falan yaşamadım hiç aşırıda iştahlıyım çok kilo aldım 2.kızımda 5 aya kadar 1 kilo almıştım sadece 4kg doğmuştu bunda 5 .ayda 8 kg aldım çok abarttılı biliyorum almasından çok vermeside var ama napcaz artık buna takılıp bunalıma girmemek gerek (tesellim)
bunda gözüme çarpan en büyük degişiklikler 1.midebulantım olmadı hiç 2.gögüs uçlarım koyulaştı ve burnum toplandı:1:
daha 3 ayım var kilo olarak napcam bilmiyorum :59:

oğlumda çok güzel hamilelik geçirdim nerdeyse hiç bulantım olmadı çok güzelleştim
sürekli emzik gibi çikolatayla dolaştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrendim
şimdi 18 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim öğleden sonra 1 kere daha gitcem dra
aşırı bulantım oldu daha yeni yeni düzeldim sürekli yemek yiyorum çok kilo aldım sürekli ayva yiyorum
kız gibi geliyor ama belli olmaz cinsiyeti öğrenirsem yazarım:27:

canm yha ben çok çirkinleştim ilk hamileliğim oyuzden heyecanlıyım kız istiorm ama rüyamda kız gördm anlamına baktm kız görmek erkek olmasına işaretmş of ya sağlıklı olsunda ama yinede gönlümden kız geçio ne yalan sölim allahm hepimize hayırlısı ne ise onu nasip etsin.bu arada bak cinsiyetini öğrenir öğrenmez yaz merakta bırakma bizi seni tekrar bekliorm cnm:71::71::71::71:

Bu benim 3.hamileligim 6 ayımdayım şimdiden top gibi oldum mide bulantısı ,tiksinme falan yaşamadım hiç aşırıda iştahlıyım çok kilo aldım 2.kızımda 5 aya kadar 1 kilo almıştım sadece 4kg doğmuştu bunda 5 .ayda 8 kg aldım çok abarttılı biliyorum almasından çok vermeside var ama napcaz artık buna takılıp bunalıma girmemek gerek (tesellim)
bunda gözüme çarpan en büyük degişiklikler 1.midebulantım olmadı hiç 2.gögüs uçlarım koyulaştı ve burnum toplandı:1:
daha 3 ayım var kilo olarak napcam bilmiyorum :59:

öncelikle bizi bilgilendirdiğin için tesekür ederim arkadaşım benm 3,5 ay oldu 2,5 kilo aldm yani dktr olması gereken bu dedi ama bilmiorm göğüs uçlarm çok açık renk normalde ama suan çok koyulaştı ve göğüs ucum varla yok arası olmasına rağmen artık war ama çok hassas kıyafetm değdiğinde bile bazen ağlicak oluorm mide bulantm cok oldu ama şimdi çok yok ama hala var sık sık olmasada ayrıca her yerimde sivilce çıktı çok çirkin oldm resmdeki halim hamile kaldığım ilk hafta ama suan o resmle alakam yok :84: ve cok uyuyorm hiç uyanmak istemiorm artı tatlı türü istemio canım inşallah kızdır meraktan çatlicam:18:

ayyy ozaman benmki kesin kız çnkü tatlı hiç istemior cnm eşki ve acı biber yiyorm hep:21:

Bende bir haftalık hamileyim ama çok ekşi yiyorum karnım yukarda ve bulantım olmuyor hiç uyuyasım var çok sizce cinsiyeti nedir çok merak ediyorum 😊

Back
X