- Konu Sahibi elizanelizan
hayırlı olsun hamilesiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularimda son bir haftadir şiddetli kasik agrilari ve gogus hassasiyeti yaşadığımı ve hamilelik ihtimalimi sormustum. Regglimden bir gun geciktikten sonra simdi test yaptim ve ikinci çizgi silik cikti. Resim ekleyebilirsem ekleyecegim. Lutfen yardımcı olun. Hamil olabilir miyim bu teste gore?
Neden korkuyosun canım, hamileliğinin tadını çıkar. İstediğin kadar nazlanma trip atma hakkına sahipsin artık. Şaka bi yana korkulacak hiçbişey yok ben de aenin gibiydim şimdi kızım 4 aylık. Sen de sağlıkla alırsın inş kucağına. Hep iyi düşün iyi olsun.89 doğumluyum. Allah razı olsun canim ya. Daha evleneli 36 gun oldu :)
Hem korkuyorum hem istiyorum hem istemiyorum gibi bi his var icimde endise sevinc heyecan. Napcm ben![]()
Neden korkuyosun canım, hamileliğinin tadını çıkar. İstediğin kadar nazlanma trip atma hakkına sahipsin artık. Şaka bi yana korkulacak hiçbişey yok ben de aenin gibiydim şimdi kızım 4 aylık. Sen de sağlıkla alırsın inş kucağına. Hep iyi düşün iyi olsun.
Ya annemle konustum bugun de soyledim test yaptigimi. 38 gun oldugu icin evleneli bu kdr zamanda belirti mi olurmus psikolojiktir dedi. Biz on gun kadar beraber olamadik esimin memleketine falan gittik ondan. Yani birlikte olali 28 gun oldu sayilir
Annem hakli mi sizce
Psikoloji ile çift çizgi çıkmaz ki canım ,hamilesin.Kan testi yaptır istersen kesinleşsin...
Yanlis olabilirmis test. O kadar kisa surede olmazmis.
Su bayrami atlatalim da bi gidcm inşallah
Zaten kasik sancılarım devam ediyo ve bulanti da oyle.
Normal mi kasik agrisi bu kadar onu da bilmiyorum. Annem olmaz diyor ama. Hicbisey anlamadim bu isten.
Hayirli bayramlarr bu arada guzelliklerr.
Sana da hayırlı bayramlarBir test daha al yap için rahatlayacaksa ..Ayy ben olsam hiç duramam yerimde
![]()
Amin insallah cok sagolun kizlar. :)
Peki bu kasik agrilari normal mi.?
Bayram ziyaretleri sagolsun tam zamanina denk getirdim bende :)