ANNELER VE BENİM GİBİ HAMİLE OLMAK İSTEYEN BAYANLAR

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyoRum 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem beni çok sıkıştıriyor ne olur akıl verin
Nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz Allah rızası için 🥺🤲🤲

Hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamiyoRum 2 yıllık evliyim ve kayınvalidem beni çok sıkıştıriyor ne olur akıl verin
Nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz Allah rızası için 🥺🤲🤲
Her testi yaptirdiniz mi?
Eşiniz yaptirmasi gereken testleri yaptirdi mi?

Ne yapmam lazım bitkisel olarak denemediğim şey kalmadı siz nasıl hamile kaldınız
Burada çok "birseyim yok hamile kalamiyorum" yazan oldu ki sonra da bir suru testi yaptirmadigi ortaya cikti o yuzden soruyorum kusura bakmayin.
Amh ölçtürdünüz mü?
Regl.nin 2. Yada 3. Günü yapilan hormon testlerini yaptirdiniz mi?
Prolaktin (süt hormonu) baktirdiniz mi?
Rahim filmi cektirdiniz mi? Tüpleriniz açık mı?
Polip, miyom, kist herhangi birsey var mi?
Eşiniz spermiyografi yaptirdi mi? Sayı/ileri hareketlilik/morfoloji iyi mi?
Tüm bunlar bizde normaldi (yani bizim sebepsiz infertiliteydi) ama yine de olmadi biz de tüp bebek yaptırdık.

Burada çok "birseyim yok hamile kalamiyorum" yazan oldu ki sonra da bir suru testi yaptirmadigi ortaya cikti o yuzden soruyorum kusura bakmayin.
Amh ölçtürdünüz mü?
Regl.nin 2. Yada 3. Günü yapilan hormon testlerini yaptirdiniz mi?
Prolaktin (süt hormonu) baktirdiniz mi?
Rahim filmi cektirdiniz mi? Tüpleriniz açık mı?
Polip, miyom, kist herhangi birsey var mi?
Eşiniz spermiyografi yaptirdi mi? Sayı/ileri hareketlilik/morfoloji iyi mi?
Tüm bunlar bizde normaldi (yani bizim sebepsiz infertiliteydi) ama yine de olmadi biz de tüp bebek yaptırdık.
Herşey normal tüm testleri eşimde bende yaptırdık rahim filmi çekilirse kalman kolaylaşır denildi yine olmadı 👍

Herşey normal tüm testleri eşimde bende yaptırdık rahim filmi çekilirse kalman kolaylaşır denildi yine olmadı 👍
Tamam benim de öyle oldu takmayın kafanıza (=
Ben de rahim filmi cektirdim genelde herkes 3 ayda hamile kaliyor ben kalamadim tüp bebek yaptırdım, arkadaşım çektirdi tam olarak 3 ay sonra hamile kaldı (=
Nasip işi birazda. Maddi durumunuz uygunsa, kendinizi strese sokmamak adına tüp bebek yaptırın o zaman (=

Tamam benim de öyle oldu takmayın kafanıza (=
Ben de rahim filmi cektirdim genelde herkes 3 ayda hamile kaliyor ben kalamadim tüp bebek yaptırdım, arkadaşım çektirdi tam olarak 3 ay sonra hamile kaldı (=
Nasip işi birazda. Maddi durumunuz uygunsa, kendinizi strese sokmamak adına tüp bebek yaptırın o zaman (=
Keşke maddi durumum olsada yaptırsam o kadar çok istiyorum ki anlatamam ne diyelim kısmet

Back
X