Bu dediğiniz testleri nerden yaptırıyoruz yardımcı olur musunuz lütfen
Amh yumurta rezervinizi gösterir, 1'in altına düştüğünde doktorlar riskli görür. Amh sıfır olduğunda menapoza girmişsiniz demektir diyeyim düz mantık olarak.
Regl.nin 2. Günü estradiol, progesteron, lh hormonlarina bakılır, doktor degilim şu değer şu kadar olmalı diyemem ancak kabaca rahim kalınlığı falan gibi değerleri gösterir diyeyim.
Prolaktinin yüksek oluşu gebeliğe engeldir.
Yumurta ve spermin kavuşması için sizin yumurtalariniz tüplerinizden dışarı ilerliyor olması lazim yumurtladiginiz zaman, yani tüplerinizin acik olup olmadigini kontrol etmek amaciyla rahim filmi cektirmeniz gerekir.
Polip, myom, kist gibi şeylerin bazilari gebelige engeldir, bazıları değildir, bazıları gebe kalirken engel degildir ama sonrasinda sıkıntı cikarir, yine belirteyim doktor değilim bu bilgileri tabiiki en iyi doktorlar bilir.
Sizin yukaridaki testleri yaptirdiginiz gibi esiniz de spermiyografi yaptirarak sperm sayisina, canliligina, şekline, spermlerin hareketliligine baktırmalı ki bu spermler yumurtayı dölleyecekler sonucta.
Bendeki bilgiler bu kadar, doktor olan üyeler varsa yahut daha bilgili arkadaslar yanlışım varsa düzeltirler.
Sevgiler
