• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler ve kızları

rumyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
8
0
36
Bursa
Kısmetse bu pazar günü sözüm olacak. Ama hala evdekiler benim erkek arkadaşımı kabullenmiş değiller. Nedeni de arada mesafenin olması.

2 yıldır ne yapsam da her zaman aynı konuyu açıyolar.işte uzağa gidicen (350km), tek kalıcan orda, canın sıkılcak, bi daha bızım yanımıza gelemiyceksinh. özliyceksin, biz hasta olsak gelemiycen de ve daha bi sürü şey. Bu zamana kadar hep sustum hala susuyorum. Tabi buarada erkek arkadaşım geldi tanıştılar, ailesi geldi onlarla da tanıştılar. Bişeyler düzelir dedim ama yok hep aynı. Kıyamıyor bir türlü beni uzağa vermeye. Konu açılınca da ağlıyo. Şurda 4 gün kaldı ama benım ne sozde gıyecegım kıyafet bellı, nede yapılması gereken diğer hazırlıklar yapıldı. Ne yapılması gerekiyor gerçi onu da bilmiyorum.

Neden bu kadar bağımlı olurlar anlamıyorum ki? O buraya gelsin burda oturun demeye başladı şimdi de. Ne yapağımı bilmiyorum. Kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. Burda eminim evli yada evlenmek üzere olanlar vardır. Sizinde mı anneniz böyle yaptı yada yapıyor?
:59::59::59:

Son düzenleme:
valla ne diyecegimi ne tavsiye edecegimi bilmiyorum:S annen demekki sana cok bagli, üzülmeleri cok normal ama böylesini hic görmedim 250 km neki? kuzenim 500 km uzaga gitti bende yaklasik 300 km uzaga gelin gidecegim. ne gelinler var türkiyeden yurt disina gelin gidiyorlar buna ne demeli?, ucunda cok sükür ölüm yok ya bir insan mutlu oldugu sürece saglikli oldugu sürece bence bosuna üzüntü muakak bir sekilde gidip gelinir, anne baba kardes de olsa özlem bazen herkeze iyi geliyor bence annen senin mutlulugunu görünce kabullenmeye baslayacaktir sen üzme kendini insallah hersey iyiye gider hakkinda hayirlisi olsun :71:

canım bende aynı durumdayım... :59:
tek fark bizde söz yok henüz...
ama biliyorlar ilişkimi az çok ve iş ciddiye binmeden beni caydırmaya çalışıyor hatta istemiyorum diyor... :43:
gurbet çok zor...iyi kötü anlarında yanında olamayacağız,sende burda olmayacaksın,ben yollayamam seni uzağa deyip duruyor :50:
napacağımı bende şaşırdım :58: annem bana aşırı düşkün...
inşaAllah kurtuluruz bu durumdan... :26:

Evet çok bağlı bana , ama gercek şu ki ben 8 yıldır okul iş nedeni ile dışardaydım hep. Eve döneli 3 yıl oldu ve yeniden beni kaybetmek istemiyor.

Benim ve onların en mutlu olması gerekn günler kabusa dönüşüyo. Oturup konuştum bak beni üzüyosun felan diye. Tamam diyo biraz hazırlık yapar gibi davranıyo. SOnra yine bişey yok. Dün kimler gelcek söyledin mi diyorum. Ne gerek var cumartesi arar söylerim pazar gelirler diyo. Milletin işi var gücü var ne bilim. Ben mi haber veriim millete? 4 gün kaldı bugunde bitti ortada hiç bişey yok. :((

annenin üzülmesi normal, madem evlenmek istiyorsun bu yola bas koydun ozaman yapacak birsey yok, göz kapatacaksin eyer annen bir hazirlik yapmiyorsa ozaman sen yap üzülüp aglamak falan zaman kaybi biraz gercekci olmak gerek annen mukak anliyacaktir, bu sekil sadece zaman kaybedersiniz ve hazirliklar yetismez benden söylemesi.

biraz klasik bir söz olacak aam ANNE OLUNCA ANLARSIN dyeceğim şimdi ne desemde boşş..yaşamadan bilinmiyor..bende yaşayınca anladım..

her anne baba çocuğunu yanında ister.istemiyor değil belkide yaşayacağın zorlukları hatırlatmak istiyordur.

ahh ahh sana şimdi rüya gibi geliyor hatta annene kızıyorsun bile baksana.
ama kafanı öyle bi dank edersinki evlendikten bi zaman snra.
uzakta olmak çok zor.
sürekli onun ailesiyle olmak zorunda olucaksın.
çünkü başka kimsen olmayacak.
eee koca yada ailesiyle iş bitmiyor tabii...
herşey onlara anlatılmıyr...

Yasadıgın cok normal birsey ki, ben ailem'den uzakta bir yasam süremezdim!

Onlarla aynı evi paylasmak bile bambaska benim icin uzaga gitmeyi hic karıstırmıyorum. :30:

Back
X