- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Benimki de aynen senin ki gibiydi zinco kullandım çok rahat gazını yapmaya başladı artık şimdi gaz sorunumuz yok COO şükür kuzenime de önerdim bana teşekkür etti o kadar iyi bir damla yaniİyi günler..
24 günlük oğlum gaz sancısı çekiyor. Kendime dikkat ediyorum. Çorap giyiyorum bu sıcakta, gaz yapacak şeyler yemiyorum. Soğuk yiyip içmiyorum.
Zeytinyağı ile karnına masaj yaptım, kimyonu kaynatıp içirdim. Uğraşıp gazını çıkartıyorum ama yine bacaklarını karnına çekiyor, ıkınıyor, ağlıyor. İki gündür çok arttı, bende uykusuzluktan bayılıcam. Başka bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen yardım edin .. bu arada bu ikinci çocuğum ilkinde bu kadar sıkıntı yaşamamıştık.
İyi günler..
24 günlük oğlum gaz sancısı çekiyor. Kendime dikkat ediyorum. Çorap giyiyorum bu sıcakta, gaz yapacak şeyler yemiyorum. Soğuk yiyip içmiyorum.
Zeytinyağı ile karnına masaj yaptım, kimyonu kaynatıp içirdim. Uğraşıp gazını çıkartıyorum ama yine bacaklarını karnına çekiyor, ıkınıyor, ağlıyor. İki gündür çok arttı, bende uykusuzluktan bayılıcam. Başka bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen yardım edin .. bu arada bu ikinci çocuğum ilkinde bu kadar sıkıntı yaşamamıştık.
Açıkcası bende o konuda kararsız kaldım. Ama bugün uykusuzluktan gözleri şişti resmen. . Napim her yolu denemem lazım..zinconun icerigine bakin alkol var ondan pek iciresim gelmedi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?