- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Kızlar kafayı yicem ya. Kızım 1 yaşına girdi bu ay. Ek gıdaya başladığımız zaman herşey çok güzeldi herseyden tadiyordu yiyordu. Ama sonra bişey oldu yaklaşık bi 4 aydır kızım kesinlikle ek gıdaya karşı. Hala daha mama ağırlıklı besleniyor. Bu sabah 3 farklı kahvaltı hazırladım üçünde yemek istemiyor. Cildiricam yemin ederim. Mama sevdiği kadar hiç bişeyi sevmiyor. Millet diyor benim çocuğum atıyorum peynir çok sever yumurta çok sever ama benim cocugumun sevdiği hoc bişey yok. Ben napicam kizlar. Kemik sulu çorbalar yapıyorum çorbayı bi derece içiyor nadirde olsa. Ama mesela köfte yapıyorum asla ama asla açmıyor azini. Yasitlarina bakiyorum mamayi birakmislar normal kahvaltilik yiyorlar benimki sadece mama içiyor. Sağlıksız besleniyor diye çok üzülüyorum. Aşırı ishahsiz.
Kızlar çok uzun oldu farkındayım ama biri bişey desin gecicek pes etme desin. Bişey desin ağlıyorum artık sinirimden.
Kızlar çok uzun oldu farkındayım ama biri bişey desin gecicek pes etme desin. Bişey desin ağlıyorum artık sinirimden.