Anneler...yardım lütfen

köfte yıyor sadece ...yumurtayı omlet olarak yıyor..peynırde gözlemde yıyor sadece.....pilavın içinde arpa yada sehrıye olsa bıle onları ayırıyor......o_O

Tamam o zaman o nasıl yiyorsa öyle yedireceksin miktar az çeşit çok olacak

Çorba da yiyorsa sorun olmaz

Mesela sütlü çorba vs yapardım ben su yerine süt ile mantar çorbası ya da un Kavurup koyardım hem süt hem de midede hacim yaratan bir çorba

Et suyu kemik suyu çorba içine pirinç atın madem onu seviyor

Bïr de çevrede komşu vs varsa biraz daha büyük onunla birlikte yedirin yemeyen bile özenip yarısını yiyor

Yemek saatinde sadece sizin belirlediginiz menüyü koyacaksiniz. Mutfaktaki diğer seylerden getirmeyeceksinizi. Mesela menemen seviyor ise icerisine diger sebzelerden de biraz dograyiolp koyabilirsiniz. Veya corbasina evde kendi yaptiginiz et suyunu koyabilirsiniz.

Kabak
Menemen yani soğan domates biber
Bunlarda sebze
Bnce boş boşuna canını sıkıyorsun
Sevdiği şeylerin tadını bozmadan eklemeler yap içine
Sıkma başka şeyleri yedirmek için inadada bindiriyorlar zamanla düzelir diye tahmin ediyorum

Tamam o zaman o nasıl yiyorsa öyle yedireceksin miktar az çeşit çok olacak

Çorba da yiyorsa sorun olmaz

Mesela sütlü çorba vs yapardım ben su yerine süt ile mantar çorbası ya da un Kavurup koyardım hem süt hem de midede hacim yaratan bir çorba

Et suyu kemik suyu çorba içine pirinç atın madem onu seviyor

Bïr de çevrede komşu vs varsa biraz daha büyük onunla birlikte yedirin yemeyen bile özenip yarısını yiyor

Yemek saatinde sadece sizin belirlediginiz menüyü koyacaksiniz. Mutfaktaki diğer seylerden getirmeyeceksinizi. Mesela menemen seviyor ise icerisine diger sebzelerden de biraz dograyiolp koyabilirsiniz. Veya corbasina evde kendi yaptiginiz et suyunu koyabilirsiniz.

Kabak
Menemen yani soğan domates biber
Bunlarda sebze
Bnce boş boşuna canını sıkıyorsun
Sevdiği şeylerin tadını bozmadan eklemeler yap içine
Sıkma başka şeyleri yedirmek için inadada bindiriyorlar zamanla düzelir diye tahmin ediyorum

çok teskekur ederım.çoğunluk yedıgı seylerın ıcıne koymamı soylemıs...ozellıkle mıkserler yaparsam anlamaz sanırım sagolun arkadaslar

Back
X