- 5 Temmuz 2015
- 50
- 19
- 8
- Konu Sahibi Werder_veremem
-
Eskiden iş yaparken bebeği emzirme zahmeti olmasın işten geri kalınmasın diye şekerli su ve benzeri şeyleri verirlermişteşekkür ederim ben çok vermiyorum gün boyu toplamda 3 çay kaşığı falan eskiden köylerde anneler çalışırken bebekler için böyle şeyler yaparlarmış iş yaparken dursunlar diye hemşire bi abla önerdi bu fikri yoksa bende hop gazı var vereyim hemen diyen biri değildim
Şekeri yükseldiği içinŞimdi şöyle mantık yürüteyim; benim babam şeker hastası be şekeri yükseldiğinde uykusu gelir. Acaba dut bebeğin şekerini yükselttiği için mi uykusu geliyor bebeğin yoksa gazı çıktığı için mi. Sağlıkçı varsa daha kesin bilgiler öğreniriz.
Yazık ama bebise :-(Şekeri yükseldiği için
Etki etmedi maalesef bebeğinizin bağırsak hareketlerini tamamiyle durdurduğu için gazi şuan yokmuş gibi. Ancak ilerde çok büyük sıkıntılara sebep olur.Canım benim bebeğimde 20 gunluk, gazdan dolayı gece acile gittik. O kadar kotuydu ki ağlamaktan morardı kuzucum. Dr metsil diye bi damla yazdı. Eczanede 5 tl ye aldık anınnda etki etti. Şiddetle tavsiye ederim sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?