anneler yardım lütfen

Yanlış yapıyorsun onun midesi anne sütü veya anne sütü formüllü sütler dışındaki seyleri hazmedecek durumda değil. Ilık su banyosu yaptırıp sıkıntılı bölgeye masaj yapmalısın

Dut suyu çok şekerli bişey değil mi? Nasıl işleyecek o şekeri bebeğin sistemi?

Doktorlar gaz giderici olarak rezene öneriyorlar diye biliyorum o da 1-2 çay kaşığı.

Annesi naptin dut suyu verilir mi 1 aylik bebege?
Gaz sancisi cok oluyorsa dogal bakteriler iceren gaz damlalari var onlardan verebilirsin, ayaklarinin altina ve karnina hafif aci elma yagi surebilirsin, bebisin ayaklarini ve karnini sicak tutmak cok ise yarar. Bir de yuzustu koynunda uyutabilirsin, gaz konusunda bebisleri cok rahatlatir anne koynu

Bence yanlis yapiyorsunuz ben bebekler icin olan caylardan bile vermemistim mide kapasiteleri kucuk anne sutu vermek yerine neden onlarla sisirelim en hizli buyuyecegi donemde

teşekkür ederim ben çok vermiyorum gün boyu toplamda 3 çay kaşığı falan eskiden köylerde anneler çalışırken bebekler için böyle şeyler yaparlarmış iş yaparken dursunlar diye hemşire bi abla önerdi bu fikri yoksa bende hop gazı var vereyim hemen diyen biri değildim

Eskiden iş yaparken bebeği emzirme zahmeti olmasın işten geri kalınmasın diye şekerli su ve benzeri şeyleri verirlermiş

Daha bebeğiniz 30 günlük
Karacigerini şimdiden yormaya ne gerek var
Sıcak havlu,elma yağı,masaj bunları deneyin

Canım benim bebeğimde 20 gunluk, gazdan dolayı gece acile gittik. O kadar kotuydu ki ağlamaktan morardı kuzucum. Dr metsil diye bi damla yazdı. Eczanede 5 tl ye aldık anınnda etki etti. Şiddetle tavsiye ederim sanada

Tane kimyonu demleyip bebeğe 1-2 damla verip kalanını kendin içiyorsun, sütünden geçer.

Rezene de iç faydası olur.

Dut gaz mı çıkarıyormuş, hiç duymamıştım.
Çıkarsa bile kendiniz içmeyi tercih edin lütfen

Şimdi şöyle mantık yürüteyim; benim babam şeker hastası be şekeri yükseldiğinde uykusu gelir. Acaba dut bebeğin şekerini yükselttiği için mi uykusu geliyor bebeğin yoksa gazı çıktığı için mi. Sağlıkçı varsa daha kesin bilgiler öğreniriz.

En azından böbreklerine zarar diye biliyorum verme.Kimyon rezene demle kendin iç.Bir de ayşe öner galiba adı bir bebek hemşiresi var onun anlattığı gaz masajı videolarını izleyip uyguladım Ben ilk bebeğim çok gazlıydı işe yaramıştı masaj.Güle güle büyüt bebişini

Şekeri yükseldiği için

Ay 1 aylık bebeğe su bile içirilmez, kalkmış dut suyu vermiş
Fruktozu bilmiyor olabilirsin de, anne sütünün tek besini olması gerektiğini bilmiyor olamazsın

Canım benim bebeğimde 20 gunluk, gazdan dolayı gece acile gittik. O kadar kotuydu ki ağlamaktan morardı kuzucum. Dr metsil diye bi damla yazdı. Eczanede 5 tl ye aldık anınnda etki etti. Şiddetle tavsiye ederim sanada
Etki etmedi maalesef bebeğinizin bağırsak hareketlerini tamamiyle durdurduğu için gazi şuan yokmuş gibi. Ancak ilerde çok büyük sıkıntılara sebep olur.

Bebekler 20 günlükken gazli evreleri başlar. İlacı yoktur. Tek çaresi yüzüstü yatırmak ve omzunuza gezmeye gider gibi yaslayıp bez ve bel birleşim yerine avuç icinizi oval tutup pıt pit vurmaktır. Belki yarım saat surer ama her emzirmeden sonra bunu yapmak lazım.

Konu sahibi dut şerbeti vererek bebeğinizin karaciğerini şimdiden sebepsiz yoruyorsunuzz. Eskilere iş lazımdi ağlayıp anneyi oyalayan bir bebek değil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…