anneler yardım lütfen

Şimdi şöyle mantık yürüteyim; benim babam şeker hastası be şekeri yükseldiğinde uykusu gelir. Acaba dut bebeğin şekerini yükselttiği için mi uykusu geliyor bebeğin yoksa gazı çıktığı için mi. Sağlıkçı varsa daha kesin bilgiler öğreniriz.
Bunu Kadir Tuğcu ya sormak lazım. Günlük cevapliyor soruları nette. Çocuk doktoru kendisi. Açıkçası ben de merak ettim.

teşekkür ederim ben çok vermiyorum gün boyu toplamda 3 çay kaşığı falan eskiden köylerde anneler çalışırken bebekler için böyle şeyler yaparlarmış iş yaparken dursunlar diye hemşire bi abla önerdi bu fikri yoksa bende hop gazı var vereyim hemen diyen biri değildim

O hemsire abla diplomasini yirtsin atsin bence.

Hiç duymadim. Kim ki o?
İsmini google a yazınca hangi sitede yazdığı çıkıyor. Çocuklarımi onunla buyuttum. Gerekirse tahlil de isteyip ona gore yardımcı oluyor. Sağolsun kendimle ilgili bile birçok sorumu cevapsız bırakmadı.

İsmini google a yazınca hangi sitede yazdığı çıkıyor. Çocuklarımi onunla buyuttum. Gerekirse tahlil de isteyip ona gore yardımcı oluyor. Sağolsun kendimle ilgili bile birçok sorumu cevapsız bırakmadı.
Ay ne güzel :-) İnşallah konu sahibi görürde bir fikir danışır.

Ben o donem de yarim ilik kahve fincanina cay kasiginin ucuyla kimyon atil iki dk dinlendirip uc dort kasik bebegime icirirdim.bende kimyonu kaynatip icerdim uc bes yudumda olsa.
Ve bebege ayak masaji nette bilgiler var.

Gazı çıktığı için uyumuyor şekeri yükseldiği için uyuyor, Allah korusun şeker komasına bile girebilir.

Annesütü , formül mama dışında bebeğe birşey vermeyin , emziriyorsanız siz kimyon çayı için

Back
X