Anneler yardımcı olur musunuz

Cerenzi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
31
14
3
23
31+4 günlük hamileyim, ilk gebeligim ve erken doğum riskim var, neler hazırlamam ne hazırlığı içinde bulunmam gerekiyor en ufak bilgim yok, tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz, havalar sıcak bunaltıcı bebeğimin tahmini doğumu 30 ağustos dedi doktorum fakat erken doğum riskim var o yüzden korkularım var neler hazırlamaliyim neler yapmaliyim yardımcı olur musunuz

• Bebek için hazırladığım çanta;
    • 4 tane kendinden eldivenli Zıbın
    • 2 tane hastane çıkışı takım
    • 2 tane beyaz renk takım ilk giyecekleri
    • sünnettendir -kundaklarıyla beraber
    • 2 tane hastane çıkışı tulum
    • 4 tane müslin örtü
    • 2 tane penye kundak
    • Puset örtüleri
    • 30 adet bez -alkolsüz ıslak mendil
    • 4 tane müslin ağız mendili
    • Zemzem-hurma
    • 2 tane çorap
    • Alt açma örtüsü
    • Emzirme örtüsü
    • Pişik kremi
    • Şapkalar
    • Vücut yağı

• Kendim için hazırladığım çanta;
  • 2 tane önden düğmeli pijama takımı
  • 2 tane üst çamaşır
  • 2 tane emzirme sütyeni
  • 2 eşarp ,bone
  • Havlu -küçük havlu ,diş macunu fırça ,el kremi, deoderant, parfüm ,tarak ,yüz temizleme jeli ve pamuğu
  • 2 çorap
  • Depend - bambu çamaşır alt
  • terlık
  • Göğüs pedi -göğüs kremi
  • İnce ceket
  • Hastane çıkışı eşofman takımı -
  • Çarşaf, yastık
  • Süt için badem ,hurma
  • Süt saklama poşeti
  • Bel destegı ıcın minik peluş yastık
  • Dudak nemlendirici
Benımkı ikiz ona göre siz ayarlayın bebek ıcın sayıyı erken doğum olacaksa küvez durumu olma ihtimaline karşı mama kaşığıda alabılırsınız yanınıza

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım ben emzirme sutyeni almadım illa olmalimi

Teşekkür ederim canım ben emzirme sutyeni almadım illa olmalimi
bu sizin rahatınıza düşkünlüğünüzle alakalı bi göz atın hoşunuza giderse alırsınız kullanamam derseniz almayın

Merhaba bebek küveze girer muhtemelen erken doğarsa o yüzden kendinize daha fazla yoğunlaşın bebek için de takım battaniye bez mama mutlaka bulundurun

Bebek icin hastane çıkışı seti, ekstra 3 zibin, mama, kaşık biberon, bez,ıslak mendil, alt acma örtüsü alin. Kendiniz icin 2 takım gecelik, hasta bezi, terlik, gogus ucu kremi,süt sagma makinesi, çekim yapacaksanız kıyafet ve makyaj malzemesi, kişisel bakım( diş fırçası, tarak vs) alin yeterli bence.

Teşekkür ederim canım inşallah erken doğmaz, zamanında doğar evime kucağımda getiririm Rabbım öyle nasip etsin inşallah, bende dediğin gibi pijama takımı vs koydum ekstra daha koyarım

Teşekkür ederim canım inşallah erken doğmaz, zamanında doğar evime kucağımda getiririm Rabbım öyle nasip etsin inşallah, bende dediğin gibi pijama takımı vs koydum ekstra daha koyarım
Insallah mümkün olduğunca doktorunun uyarılarına dikkat ederek yasa ama cok da stres olma her seyin hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…