Anneler, yardımcı olur musunuz?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.881
57.682
798
Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.

Ama bir bebek arabasında hangi özellikler olmalı?
Hiç bir fikrim yok.

Bu bana dert oldu çünkü alıp beğenmeyip yeniden alma lüksü onun da yok maalesef benim de olmayacak.

Alıp da en memnun kaldığınız marka ya da direk ürün tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?
Çok teşekkür ederim şimdiden..

Ilk kizimda esek ölüsü gibi bebek arabasi almıştık. Cuvalla da para bayilmistik.
Simdi iki kademeli baston aldım. Oh mis..
Tabi ilk dogum olacagi icin muhtemelen siz de tank gibi olsun diyip baston istemezsiniz :confused:
Abim ilk araba icin "bu araba bomba da atiyo mu?" demisti :KK70:

katlanabile arabalar çok rahat oluyor mesela chicco liteway popüler bir model ya joienin modelleri bunlar orta fiyatlarda bir de maclaren vs. daha pahalıları var ama mantık aynı resim eklemeye çalışıcam

chicco.webp
joie.webp
maclaren.webp

Kesinlikle Joie Literrax Salsa modelini almalisin. Fiyati da cok uygun ve yag gibi kayiyor. Acayip memnunum. O kadar para bayilip hantal ve cok parcali arabalaro alanlari anlamiyorum. Tik diye katlaniyor her yere gidiyorum. E-bebeklere bak. Hayirlu olsun yegen:)

Çift yönlü olması + parçaların yıkanıyor olması bence çok önemli.Ben kraft kullanıyorum.Memnunum ama çift yönlü almadığıma pişmanım.Ayrıca yatar pozisyonun tam yada tama yakın olması.

Kardeşim doğum yapacak ve doğum hediyesi olarak bebek arabasını ben almak istiyorum yeğenim için.

Hiç bir fikrim yok.

Bu bana dert oldu çünkü alıp beğenmeyip yeniden alma lüksü onun da yok maalesef benim de olmayacak.

Alıp da en memnun kaldığınız marka ya da direk ürün tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?

Ben mamas&papas urbo modeli kullandım her yönden çok başarılı.
Hafif, çift yön, baston olarak da kullanabiliyorsun çocuk büyüdükçe.
Bir bak istersen.

Hiç bir fikrim yok.

Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim bebeğini inşallah.
Ben tam 3 tane araba değiştirdim,ilk aldığım araba Pierre Cardin'in travel sistem bir setiydi,anakucağı ve portbebe olarak kullanilanlardan,hiç memnun kalmadım,en hafifi deniyordu ama tak çıkar katla epey ugraştırdı beni,pişman oldum aldığıma. Kızımıda oturtamadım 1 sene slingle gittim heryere. Sonra baston aldım,onuda tepe tepe kullandım kırıldı, ikinci bastonu aldım hala kullanıyorum.
Benim tavsiyem travel sistem almayın,hem yer kaplıyor fazla,hem kullanımı kolay değil hemde ağır ayrica arabada ciddi yer kaplıyor ve muhakkak ikinci bir araba alıniyor bastonlardan. Tam yatar baston üzerine ana kucağı takılip kullanilabilen modeller var onlara bakın derim. Anakucağı ile işi bitince uzun zaman kullanabilir.

Bunlara araba koltuğu da eklenebiliyor, kardeşinizin arabası varsa mutlaka ikili alın... kıymetini kullanınca anlayacak kardeşiniz...

ortalama 6-7 kilo olup 15 kiloya kadar taşıyorlar... tabi 5 kiloluk arabalar da var ama aradaki fiyat farkına değmez

bir de altında mutlaka sepet/file olsun çok işe yarıyor

benimki 4 tekeri olduğundan 3 tekerliler hakkında yorum yapamıycam:)

Tam yatar baston puset alabilirsiniz.hem hfif hem kullanışlı.mark vermiyorum çünkü herkesin bütçesi bir değil :))

Cift yönlü arabalari tavsiye etmem cabuk bozuluyor sonra zirt pirt aciliyor .marka arabalar cok pahali orta hali bisey isini gorur tam yatsin korunakli olsun yeter bence..

Hiç bir fikrim yok.

Kız kardeşim için baktık biz de travel sistem bebek arabasina karar verdik. 360 derece dönen tekerlekler, hafif kasa, iki ayrı oturma yeri var. Mağazalar da bunu öneriyor genelde.

Bugaboo alacak olursan dga iyi fikrim var ustune az daha ekle kardeşine bi hacı murat al:KK70:

Param yok maalesef o kadar:KK14:

Açıkçası çok basit bir şey de olmasın ama alt tarafı bebek arabası yani markete parka çıkaracak onunla sonuçta.
700 den fazla kendi çocuğum için bile vermezdim inanın abartmıyorum.

Param yok maalesef o kadar:KK14:

Açıkçası çok basit bir şey de olmasın ama alt tarafı bebek arabası yani markete parka çıkaracak onunla sonuçta.
700 den fazla kendi çocuğum için bile vermezdim inanın abartmıyorum.
Konularından tahmin ettim.zatrn bende o kadar çok verilmesine karşıyım.b benim arbam 150 liralık işimi görüyor .demin gordum civilimde 359 a araba var bak istersen.ben o sitelerde dolaniyorum devamlı zamanı varsa bekle belki indirimden bisy bulursun

Konularından tahmin ettim.zatrn bende o kadar çok verilmesine karşıyım.b benim arbam 150 liralık işimi görüyor .demin gordum civilimde 359 a araba var bak istersen.ben o sitelerde dolaniyorum devamlı zamanı varsa bekle belki indirimden bisy bulursun

Temmuza kadar zamanı var evet.
Bana da saçma geliyor o kadar para vermek.
Ama verenlerin de bir sebebi vardır elbet.
Sağlam para sağlam sebep ister :)

Hiç bir fikrim yok.

Henüz tecrübem yok aldım ama daha kullanmadım. Yabancı ürünlere ithal diye bir dünya para bayılmadım yerli üretim tercih ettim.
Yalnız ben şunlara dikkat ettim hafif olmalı, anne/baba tek başınayken tek elle tek hareketle kapanabilmeli diğer kolda bebek olacak çünkü, ön tekerlekler 360° dönebilmeli, tutulucak kısım çift taraflı olmalı.
İlk aylar için bebeğin ana kucağı içine geçecek şekilde olursa daha iyi olur. Ben bu özelliğe takılmadım. Bazı modellerde ön ve arka tekerleklerde süspansiyon var sarsıntıyı azaltıyor.

graco symbio travel sistem kullandık ilk 1 yıl, çok memnundum, çift yönlü kullanımı var, oto koltuğu modundaki kullanımı da çok başarılı ve kullanışlı.

Back
X