Anneler, yardımcı olur musunuz?

Temmuza kadar zamanı var evet.
Bana da saçma geliyor o kadar para vermek.
Ama verenlerin de bir sebebi vardır elbet.
Sağlam para sağlam sebep ister :)
Yani araba vr uç çocuk buytur araba vr tek çocuğu or buyutur.benim arabam ikinci bir çocuğu kaldırmaz mesela ki ben ikinciyi zaten dusunmuyorumiste hafif olmalı rahat açılıp kpanbilmeli az yer kaplamalı gibi özellikler şart.o zaman canım biraz bekle.bakinalim.ben gorursem sana haber veririm.cunku bende arba koltuğu bakıyorum.

Yani araba vr uç çocuk buytur araba vr tek çocuğu or buyutur.benim arabam ikinci bir çocuğu kaldırmaz mesela ki ben ikinciyi zaten dusunmuyorumiste hafif olmalı rahat açılıp kpanbilmeli az yer kaplamalı gibi özellikler şart.o zaman canım biraz bekle.bakinalim.ben gorursem sana haber veririm.cunku bende arba koltuğu bakıyorum.

Teşekkür ederim canım çok sevinirim.

Ben cybex almıştım ana kucağıyla set olarak. Sizin bütçenizin üstü galiba şimdiki fiyatını bilmiyorum. Benim çevremde hediye puset alınacaksa anneye soruluyor genelde onun beğendiği model alınıyor. Kardeşiniz çok uçuk şeyler mi beğenir? Onun kullanacağı birşey sonuçta beraber karar verseniz belki aklında bir model vardır.

Ben cybex almıştım ana kucağıyla set olarak. Sizin bütçenizin üstü galiba şimdiki fiyatını bilmiyorum. Benim çevremde hediye puset alınacaksa anneye soruluyor genelde onun beğendiği model alınıyor. Kardeşiniz çok uçuk şeyler mi beğenir? Onun kullanacağı birşey sonuçta beraber karar verseniz belki aklında bir model vardır.

Aslında onunla birlikte bakacağım ama aklımda bir kaç öneri olsun istiyorum.
O da bu konuda çok bilgili değil sonuçta.

Açıkçası kardeşim yokluk içinde de en güzelini, en pahalısını isteyen biridir.
Ve süse püse de kanar mesela.

Ben parayı süse değil daha çok kullanışlılığa vermek isterim.

Aslında onunla birlikte bakacağım ama aklımda bir kaç öneri olsun istiyorum.
O da bu konuda çok bilgili değil sonuçta.

Açıkçası kardeşim yokluk içinde de en güzelini, en pahalısını isteyen biridir.
Ve süse püse de kanar mesela.

Ben parayı süse değil daha çok kullanışlılığa vermek isterim.

Lüks baston diye geçen pusetleri öneririm size. Çocuk büyüdü değiştirelim sıkıntısı olmuyor. Sürmesi, katlanması, açılması kolay modellere bakın. Hafif olsun mümkün olduğunca. Tek elle açılıp kapananlar var çok pratik oluyorlar. Arabaları varsa katlandığında bagajda çok yer kaplamasın. Aklıma gelenler bunlar. Kolay gelsin size.

Civil de casual otto trona indirimde 900 den 750 ye indi. Hem baston hem travel hem de tek elle açıp kapanıyor. Ben denedim bizzat çok ergonomik. Bu arada uçak kabinine bile sığıyor o kadar küçülüyor katlanınca. Bir videosunu izleyin

Civil de casual otto trona indirimde 900 den 750 ye indi. Hem baston hem travel hem de tek elle açıp kapanıyor. Ben denedim bizzat çok ergonomik. Bu arada uçak kabinine bile sığıyor o kadar küçülüyor katlanınca. Bir videosunu izleyin

Çok teşekkür ederim.
Aslında böyle yorumlar istiyorum :)

Bence kardeşinize sormadan almayın, siz seçin ben alayım deyin. Böyle büyük alışverişlerde tercihler kişiden kişiye değişiyor, her anne babanın ihtiyacı, isteği, önem verdiği şey farklı oluyor, sizi kırmamak için normalde beğenmeyecekleri bir şeyi kullanmak mecburiyeti de hissetmezler

Bence kardeşinize sormadan almayın, siz seçin ben alayım deyin. Böyle büyük alışverişlerde tercihler kişiden kişiye değişiyor, her anne babanın ihtiyacı, isteği, önem verdiği şey farklı oluyor, sizi kırmamak için normalde beğenmeyecekleri bir şeyi kullanmak mecburiyeti de hissetmezler

Ben de öyle düşünüyorum.
Onunla birlikte seçeceğim ama aklımda memnun kalınan bir kaç seçenek olsun istiyorum ki
onu da doğru yönlendirebileyim.

Bence de kardeşinize danışmalısınız, herkesin ihtiyacı farklı ben çok gezen bir anne olduğum için ve tek başıma olduğum için hafif olan arabayı tercih etmiştim. Aynı zamanda parçalanabiliyor, çünkü aracım küçük olduğundan bagaja sığması da önemli bir faktördü. Bizim arabamız quinnyzapp extra... Ama bir arkadaşımda bizim arabayı hiç beğenmiyor, çünkü hafif olduğundan alışverişte torbaları arabaya asamıyorum. Ama bu benim için çok da önemli bir özellik değil, zaten kardeşiniz de bakıyordur arabalara bence en iyisi ağzını arayın ya da direk beraber gidin alın :) Şimdiden hayırlı olsun :)

Back
X