- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
3. Ve 6.ayda iki doz halinde vyruluyo saglik bakanlığının değil özel para veriyosun 250-300tl arası benim çocuğuna olmaz diye yaptirmadim noldu başıma geldiO aşıyı ilkkez duydum, kaçıncı ayda vuruluyorda vurdurmadiniz?
Çok geçmiş olsun..
Sürekli kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu acı çekti serumlar iğneler bi daha yakalanma ihtimihtimali var mi acabaKendini harap etme. Aşı yaptırsan bile hastalığa yakalanma ihtimali oluyor. Geçmiş olsun.
Üzülme canım , bazen aşı olsa dahi yine de hastalık olabiliyor. Geçmiş olsun, Allah tez vakitte şifa versinKızlar bebeğim 9aylik rota virüsü teşhisi kondu kafamı taşlara vurayım yaptirmamistim aşıyı ishal halsizlik iştahsızlık dr dan geldik ama bi türlü muz patates yetiremiyorum şu saatten sonra yapabileceğim ekstra bisey var ni dr 3gunde de geçer 10gunde de dedi atlatıp tavsiye verebileceklerden yardım bekliyorum bi an once atlatsin yavrum muz veriyorum geri cikariyo napcagimi sasirdim
Lütfen rota virüs aşısını ihmal etmeyin.
Kızlar bebeğim 9aylik rota virüsü teşhisi kondu kafamı taşlara vurayım yaptirmamistim aşıyı ishal halsizlik iştahsızlık dr dan geldik ama bi türlü muz patates yetiremiyorum şu saatten sonra yapabileceğim ekstra bisey var ni dr 3gunde de geçer 10gunde de dedi atlatıp tavsiye verebileceklerden yardım bekliyorum bi an once atlatsin yavrum muz veriyorum geri cikariyo napcagimi sasirdim
Lütfen rota virüs aşısını ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?