Çocuk Hastalıkları Anneler..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
O aşıyı ilkkez duydum, kaçıncı ayda vuruluyorda vurdurmadiniz?
Çok geçmiş olsun..
İlk doz 100 gün olmadan yapılır. Ben mesela 3.ayda ilk dozunu yaptırdım önümüzdeki ayda (5.ay) ikinci doz yapılcak. Önemli bir aşıdır devlet karşılamaz. 1dozu 175₺ güncel fiyat. Bırdan görüp düşünen olursa diye yazıyorum :)

Ben asiyi yaptirdim. Bi gun ishal oldu bende nolur ne olmaz dr a goturdum rota virusu dediler ama kizim toplamda 3 kere ishal yapti ve gecti. Bazi arkadaslar asi olsa da hastalanir demis dogru ama hastaligin seyri ve sureai cok farklilik gosteriyor. Arkadasimin cocugu 6 gun hastanede yatti. Umarim sizinki o kadar kotu degildir. Ama hic bir sekilde yemiyor icmiyorsa serum destegi gerekebilir. PIrinc suyu icirmeyi deneyebilirainiz.

Pirinç suyu ya da lapası patates,Yoğurt , muz ve su verin. Kendinizi harap etmeyin olacağı varsa oluyor çünkü. Aşı, hasta olmasın diye değil olursa hafif atlatsın diye vuruluyor. Üzülmeyin iyileşir.

Salam kizlar.ben 5aydir sezaryan oldum ama simdi yeniden hamileyim kiymak istemiyorum fakat cok riskli benim icin.basina gelen oldumu lutfen soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…