Anneler???

smilenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
50
0
286
İstanbul
Mrb kızlar gaz sancısı bitti
şimdide dişler başladı diş jeli aldım ama yinede sızlanıyoo ne yapabilirim kızlar yardım lütfen...

bu konuda pek bişey yapamayacaksınız üzgünüm ben de aynını düşünmüşştüm gaz bitince hemen ardından diş başlıyor
jel bi kaç dk. rahatlatıyor eline yeşil soğan ın beyaz yerini verin çiğnesin ağrı kesici özlliği var dişini de kaşır havuç elma bu konuda bize yardım etmişti gece uyuyamazsa sık sık ağlayarak uyanırsa 1 küçük kaşık calpol verebilirsiniz belki ben öyle yapıyordum

biz buralardan geceli cok oldu ama ben kızımda özellikle dış cıkarma donemınde cok zorlanmıstım,bircok sey denememe rahmen kızımı en rahatlatan sıvı dolgulu diş kasıyıcılardı dolapta bıraz sogutup elıne verıyordum soguk dıslerıne ıyı gelıyordu sakılesıp uyuyordu.Geceleride ilaç vermek yerine doktora danısıp alacagın sakinleştiri çayları öneririm rezene cayı kullanmıstım.

jel hiç bi işe yaramıyo ya.. havuç, yeşil soğan falan verebilirsiniz eline.. sulu dişliği de buzdolabına koyun, soğuk soğuk verin.. çok rahatlatıyo.. dr tavsiye etmişti

Back
X