Diş Çıkarma Sürecinde Öneriler

Selfridge

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
249
285
23
Merhaba, 5 aylık bebeğim var alt iki diş patlamadı ancak dişler çok belirgin şekilde yüzeyde görünüyor ve haliyle çok kaşınıyor bebeğimi huzursuz ediyor, deneyimli anneler sürecimizi daha hafif şekilde atlatabilmek için neler yapabiliriz önerilerinizi bekliyorum.

Hali hazırda sulu diş kaşıyıcıyı buzlukta bekletip soğuk halde uyguladım, tetagil granül toz kullanıyoruz, ağız mendilini de yine ıslatıp dondurucuya attık o şekilde de verdim ama bir etkisini göremedim, emzik tutmuyor onu da belirtmek isterim, çok teşekkürler şimdiden.

Hazır yaz da gelmişken, meyve filesine koy karpuzu, seftaliyi falan. Soğuk soğuk iyi gelir

Biberon tutuyorsa biberon ucunu suyla doldur at buzluğa. Onunla da oyalanır

Önüne silikon kepçe, kaşık falan koy. Onlarla cok güzel oyalanıyorlar

Eline kemirmesi için bir şeyler verebilirsin. Haşlanmış, tutunca parçalanmayacak ama iki parmağınla ezebileceğin sekilde havuc, patates vs

O kendi kendine her bulduğunu ağzına atacak zaten annesi. Köşeli , sivri vs olmayan, zarar görmeyeceği oyuncaklar, mutfak eşyaları vs bırak onunde. O kendi işini görür

Diş kaşıyıcılardan milyon çeşit almış biri olarak hiçbirini kızım tutmadı, sevmedi. Biri dışında. Munchkin. Canavara benzer gibi bir sekli var. 1.5 yasında oldu hala kullanıyor. Diğer diş kaşıyıcılara göre çok pahalı. Kesin sever diyemem ama hiçbirini sevmeyen kızım onu sevdi. Oioi falan aldım duruyor öyle köşede

Back