• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler!

oyle canim daha ne laflarda burda yazmak istemedim turkiderle dahil birde sakladigim birseylermi var zannedenler :50:aman kim ne dusunurse dusunsun sebepsiz yere gunahima giriyorlar diyoruz esimle gulup geciyoruz gecen kuzen Skype soruyor yokmu face hesabin yok dedim ooooo kuzen millet aya cikdi sen daha yayami kaldin :ssz:acmayi bilmiyorsan ben acayim :27:diyor allahim iki yil teknoloji okumus insanim esim desen bilgisayar bolumu okumus adam daha nelerrrrrrrrrrrr

Ağzı olan konuşuyor işte yapacak bi'şey yok duymayın, en güzel cevap:)

Lanet olsun onlara...paylasimin icin cok tesekkueler umarim butun uyeler okur yazini.Allah yardimcimiz olsun

Rica ederim, umarım daha dikkatli oluruz. İyi geceler:42:

Birde bisi daha var ki yazan oldu mu bilmiyorum. Bu sapik herif dedigimiz adamlari ne yazik ki biz yetistiriyoruz.
Anne degilim ama nasip olursa bir gun olabilmeyi cok istiyorum ve en buyuk korkum kiz/erkek farketmez hayirli bir evlat yetistirememek. Hayirlilik derken sadece anaya babaya degil akrabaya vatana da...
Birde boyle pislik fikirler cogunlukla erkeklerden cikiyo :...(
midem bulandi, tiksindim yeminle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birde bisi daha var ki yazan oldu mu bilmiyorum. Bu sapik herif dedigimiz adamlari ne yazik ki biz yetistiriyoruz.
Anne degilim ama nasip olursa bir gun olabilmeyi cok istiyorum ve en buyuk korkum kiz/erkek farketmez hayirli bir evlat yetistirememek. Hayirlilik derken sadece anaya babaya degil akrabaya vatana da...

Kesinlikle haklısın. Sene 2014 hala kızla erkek çocuğunu yetiştirirken ayıran anneler var. Erkek hep daha üstün. Şımarık çocuk yetistirmeyi ozguvenli yetiştirdim sanıyoruz malesef... Sonra o erkek çocuklar buyuyo her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyo, sınırları olmuyo malesef. Ne alaka denilebilir ama çocukluktan yerlesiyo bu tür sapkinliklar kimse 35 yaşında dur şunu yapayim demiyor sadece cesareti ozaman buluyo...

Back
X