Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor[/QUOTE][QUOTE="srpcnrdnz, post: 43685759, member: 30235liyaç kere çizer yüzünü sonra alışır. Ben hemen çıkartmıştım eldivenleri
yanlış yere yazdım. kendi mesajımı kibliycem.Ndn guldunuz
20 günlüktu kizimin eldivenlerini cikarttim surekli elini yüzune getiriyordu ama hic cizmedi.. tirnaklarinin uzamasina hic musade etmemistim sürekli kisaltiyordum..Kizim iki aylik eldivenlerini cikarsam gozune falan sokarmi parmaklarini kizlar tirankalarini kisa bu arada
Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor[/QUOTE][QUOTE="srpcnrdnz, post: 43685759, member: 30235liyaç kere çizer yüzünü sonra alışır. Ben hemen çıkartmıştım eldivenleri
Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor
Benimkide iki aylik eldivensiz ama ara ara ciziyor yuzunu minikKizim iki aylik eldivenlerini cikarsam gozune falan sokarmi parmaklarini kizlar tirankalarini kisa bu arada
Hic eldiven takmadim, hic parmaklarini gozune de sokmadi. İcin rahat olsun, yavrucagin elleri hava alsin.Kizim iki aylik eldivenlerini cikarsam gozune falan sokarmi parmaklarini kizlar tirankalarini kisa bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?