anneler

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Kizim iki aylik eldivenlerini cikarsam gozune falan sokarmi parmaklarini kizlar tirankalarini kisa bu arada

[QUOTE="srpcnrdnz, post: 43685759, member: 30235liyaç kere çizer yüzünü sonra alışır. Ben hemen çıkartmıştım eldivenleri :KK66:[/QUOTE]
Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor

[QUOTE="srpcnrdnz, post: 43685759, member: 30235liyaç kere çizer yüzünü sonra alışır. Ben hemen çıkartmıştım eldivenleri :KK66:
Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor[/QUOTE]
Normal ama her Bebek yapar. Sen 5 aylıkta çıkarsan o eldivenleri alışkın olmadığı için yüzünü de çizer gözüne de sokar.

Zamanla alışıyorlar merak etme. Allah bağışlasın yavrunu.

yanlış yere yazdım. kendi mesajımı kibliycem.
yorum da yazayım gelmişken. yengem de sizin gibi düşünüyodu. ama 2 günde alıştı bebek. o erkekti ama cinsiyetle bi alakası olacağını da sanmıyorum. çizer sonra canının acıdığını fark edince yapmaz.

Çıkar bişey olmaz
Bizim gibi bile değil çok narin tırnakları
Oyamaz gözünü, çiziktirir biraz :)

Bebegin ilk oyuncaklari elleridir ben 1 haftalikken tirnaklarini kesip cikarttim. 2 ay cok uzun bir sure muhakkak cikar. Gelisimi acisindan da cok onemli.

Eldiven nedir ya? Çocuk doğumdan itibaren kendini tanımaya başlar. Bırakın keşfetsin.

Çıkar eldivenlerini. Çocukların bilişsel gelişimi içinde önemli birşey bu. Ellerinin kendilerinin bir parçası oldugunu öğrenmeleri, onları kontrol etmeleri lazım.

Kizim iki aylik eldivenlerini cikarsam gozune falan sokarmi parmaklarini kizlar tirankalarini kisa bu arada
20 günlüktu kizimin eldivenlerini cikarttim surekli elini yüzune getiriyordu ama hic cizmedi.. tirnaklarinin uzamasina hic musade etmemistim sürekli kisaltiyordum..

Tirnaklari kisaysa cikarin, birakin eglensin yeni oyuncaklariyla :)

[QUOTE="srpcnrdnz, post: 43685759, member: 30235liyaç kere çizer yüzünü sonra alışır. Ben hemen çıkartmıştım eldivenleri :KK66:
Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor[/QUOTE]

uff gözümde canlandı yaa bebeklerin o hareketine bayılıyorummm ne tatlıdır ahh bi doğursam da sevsem artık :D
allah bağışlasın bu arada :)

Cikartinca hemen gozune goturuyor gozlerini cok ovaliyor

uff gözümde canlandı yaa bebeklerin o hareketine bayılıyorummm ne tatlıdır ahh bi doğursam da sevsem artık :KK70:
allah bağışlasın bu arada :)[/QUOTE]
Âmin canım cümlemizin evladını bağışlasın rabbim

Ben anne olmadım daha yegenlerimden biliyorum. Sadece yuzünü özellikle de burnun üst kısımlarını çiziyorlar. Ayyy ne tatlıdır şimdi. Maşallah.

Back
X