Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Annelerden yardım istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Kızım 2 yaşında 27 aylık. Bir kaç kez oyun grubuna gitmiştik,bu aralar "anne okul" diye başımın etini yiyor.Çok hareketli,arkadaş canlısı evde sıkılan bu sebeple de anneanneyi bunaltan bir kızım var. Cumartesi pazar bazen evde bazen parklarda etkinliklerde oluyoruz,hafta içi 2 gün de babaannesine götürüyoruz.Orada eltimin kızıyla oynuyor,3 gün de kendi annemde.

Acaba diyorum kreşe başlasa mı? Güzel eğitim almasını,yaşıtlarıyla olmasını istiyorum. İşyerimin hemen arkasında iyi bir yer var haftaiçi 3 tam gün için 750TL dedi,başka yerler de 1200-1500 arası fiyat verdi yine 3 gün için.Annemin fikrini alayım dedim,ne gerek var kızım daha yaşı küçük dedi,hasta olur sık sık ben bakıyorum işte dedi,en önemlisi de fiyattan dolayı caydırdı beni.Off çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:KK43:

3 gün için 750 tl çok fazla bence. Ben tam teşekküllü bir okula 800 tl veriyorum 5 güne.

Hastalık mevsimi geçti sayılır aslında. Çok hastalanacağını sanmıyorum ama bu sene idare edip yeni sezonda başlatabilirsiniz.

3 gün için 750 tl çok fazla bence. Ben tam teşekküllü bir okula 800 tl veriyorum 5 güne.

Hastalık mevsimi geçti sayılır aslında. Çok hastalanacağını sanmıyorum ama bu sene idare edip yeni sezonda başlatabilirsiniz.
Yeni sezon derken eylül ayında mı? Benim düşüncem hep 4 yaştı ama böyle istekli görünce kararsız kaldım. Siz hangi semttesiniz, İstanbulda mısınız? Fiyatlar pahalı evet ama oyun grubuna filan gitse o da 1 saati 50 TL

Yeni sezon derken eylül ayında mı? Benim düşüncem hep 4 yaştı ama böyle istekli görünce kararsız kaldım. Siz hangi semttesiniz, İstanbulda mısınız? Fiyatlar pahalı evet ama oyun grubuna filan gitse o da 1 saati 50 TL
İstanbuldayım. Oğlumun okulu da bahçelievlerde. Güzel bir okul eğer yakınsan tavsiye ederim.

Şimdi yaz geliyor aslında okul yerine haftada bir kaç gün yüzmeye falan gönderebilirsin. Enerjisini atsın. Bu ayda başlatmak ne kadar doğru bilemiyorum. Gösteri hazırlıkları bile yapmaya başladı öğrenciler, kızın hemen uyum sağlayamazsa bu sefer okuldan soğumasın.

Merhaba. 750 TL 3 gün için banada çok geldi. Ben o fiyata 5 gün gönderiyorum çocuğumu okula.

Ayrıca okulun size gözle görülür şekilde yararı olacaktır. Gün içerisinde arkadaşlarıyla ve okuldaki materyallerle keyifli vakit geçirip aynı anda eğitimini aldıktan sonra akşam saatleri uykusu bile düzene giriyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X