Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık yiyor ailece çok seviyoruz ama bazı doktorlar balık yağının ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş,bazıları gereksiz demiş. Kafam karıştı. Çok fazla balık yemeliymiş ki gerekli vitamini alabilsin diyenler var. Bize yakın güvenilir bir balıkçı yok açıkçası,bazen migrostan somon alıyorum,bazen farklı bir semtten balık alıyorum ama haftada 2-3 kere alamıyorum,yeri yakın olmadığı için düzene oturtamadıkBalık yemiyor mu ki ?
Hangi markaydı peki? Ben geçen kış 2 ay kadar Carlson vermiştimiki yıl verdim sonra araştırdım ve içeriğinde kansorejen madde olduğunu ve aslında bir çok doktorun tavsiye etmediğini öğrenip bıraktım.hatta hamileyken bile kullanmıştım ben.
balık yemeleri daha sağlıklı.
Hangi markaydı peki? Ben geçen kış 2 ay kadar Carlson vermiştim![]()
Annem erkek kardeşime kullandı kardeşim balık yemez.balık yagini kilo alsın diye kullandi ama almadı hiç bıraktı sonra.Tv de zararlı olduğunu soylemislerdi.Hangi markaydı peki? Ben geçen kış 2 ay kadar Carlson vermiştim![]()
Bir doktorun yazısını görmüştüm, "Şimdi öneriyorlar ama 5-10 yıl sonra herşey gibi onun da bir zararı,yan etkisi çıkar" yazmış. Ben kullanmamaya devam edeyim en iyisi. Kızımda kefir kullanıyordum,hiç hastalanmamıştı o dönem hem de yoğurttan sütten daha faydalı. Kefir de öneririm canım. Mayasını bulabilsem tekrar başlayacağım ben de.Bunlar sonradan çıkan ve Pazar geliştikçe çoğalan şeyler.Sonuçta kimyasal ve raf ömrü uzun şeyler. Ben doğal yoldan beslenmesi taraftarıyım.
Yalnızca kızıma kışın şu an başlamış durumdayım kış şurubu veriyorum. Geçen sene keşfettim bunu ve cidden antibiyotik kullanmadan ve hatta ağır hasta olmadan atlattık kışı. Geçen sene bir şişe içti. Ama balık yağı, multi vitamin bilmem ne vermiyorum. Güvenmiyorum.
İştahsızlık ve zayıflık için değil de beyin gelişimi için önemli diye biliyorum canım,kilo aldırdığını sanmam.ben de beş yıldır veriyorum yazın ishal yapar demişlerdi yazın ara veriyorum. oğlum çok iştahsız ve zayıf, okulda performansı düşmesin diye veriyorum. şişesi bitince eczanelerde keçiboynuzu şurubu var ona başlayacağım
Bunlar sonradan çıkan ve Pazar geliştikçe çoğalan şeyler.Sonuçta kimyasal ve raf ömrü uzun şeyler. Ben doğal yoldan beslenmesi taraftarıyım.
Yalnızca kızıma kışın şu an başlamış durumdayım kış şurubu veriyorum. Geçen sene keşfettim bunu ve cidden antibiyotik kullanmadan ve hatta ağır hasta olmadan atlattık kışı. Geçen sene bir şişe içti. Ama balık yağı, multi vitamin bilmem ne vermiyorum. Güvenmiyorum.
evet balık yağını beyin gelişimi için faydalı iştah açıcı özelliği de var. hatta aldığım markanın iki çeşidi vardı biri iştah açıcı biri de beyin gelişimi için.İştahsızlık ve zayıflık için değil de beyin gelişimi için önemli diye biliyorum canım,kilo aldırdığını sanmam.
Bir de keçiboynuzu özünü inş. beğenir çok faydalı,benim kızım asla yemedi hatta biz bile kokusuna ,tadına dayanamadık evde öylece bekliyor