Anneleri kayıp

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.648
4.686
658
35
Çanakkale
Arkadaşlar iyi geceler. Bahçemde iki gün önce bir kedi doğum yaptı. 5 yavrusu oldu. Bende sabah akşam mama veriyordum anneye. Bu sabahta yağmur dinince verdim. Ama akşam anne kedi yoktu. Tuvaleti gelmiştir belki Sonra gelir dedim. Gece 22.30 civarı tekrar baktım yavrular yine yalnızdı.Karanlıkta tüm mahalleyi aradım ama anne kediyi bulamadım.Yavrular daha 2 günlük çok üzgünüm ne yapmalıyım? Kadıköydeyim bildiğiniz süt anne olabilecek bir kedi var mı etrafınızda? Varsa lütfen yardım edin.

Hemen ilan acın . Çok yağmur yagmis sanrm istnblda belki sele kapilip öldü ( inşallah iyidir ama anne kediler yavrularını uzun süre yalnz bırakmazlar face de hayvansever sayflrnda ilan acıp aciliyetini belirtn ve şimdilik yavruları sıcak tutun umarım gelir anne.

Facede sağım solum pisi grubu var,orada bu akşam gördüm,yeni anne olmuş ,süt anne olabilir diye biri ilan açmış,bir bakın oraya

Facebook'tan instagrandan ilan acın bebekleri sıcak tutun su torbasının üstüne bir havlu ile çözüm olur yanınıza alma imkanınız var mı?

Herkese teşekkür ederim. İlan açtım her yere soruyorum ama malesef bulamadım süt anne. Kedi süt tozu alıp vermeye çabaladım ama pek kabul etmiyor yavrular daha 2 günlükler :/

Eklentiler

• IMG_0555.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 125
Hemen sıcak bir yere alın yavruları, 2 saatte bir bebek mamasını ılık şekilde istemeseler de verin. Her mamadan sonra ılık suyla ıslatılmış pamukla popoları ve özel bölgelerini ovalayın. Bu sayede dışkılarını yapabilirler yoksa ölürler.. Mama emmek istememelerinin sebebi dışkılarını yapamamış olmaları olabilir.

Bir kutunun içine bez serin, yine sıcak su dolu bir kavanozun ağzını sıkıca kapattıktan sonra bir havluya sarıp yavruların bulunduğu kutuya koyun. Sıcak kalmaları hayati önem taşıyor. En azından sahiplendirene kadar hayatta kalmalarını sağlayabilirsiniz. Keşke İstanbul'da olsaydım hemen alırdım...

Herkese teşekkür ederim. İlan açtım her yere soruyorum ama malesef bulamadım süt anne. Kedi süt tozu alıp vermeye çabaladım ama pek kabul etmiyor yavrular daha 2 günlükler :/
Bizim bahçede de vardı anneleri yoktu, biberonla süt veriyorduk , yerini bulamadığımız yavrular ölmüştü maalesef baska yavrularında olabilir

Pes etmeden kedi biberonuyla damla damla da olsa verin kedi sütünü.
Çişlerini de yumuşak bir peçeteyle genital bölgeye masaj yapa yapa alın sürekli.
Sıcak ve güvenli bir yere almazsanız kısa zamanda ölürler.
Facebook r HaySev Derneğine ilan verin lütfen.
Dönüş olacağını sanmıyorum ama mücadele edin lütfen canlar için.

Hangi şehirdesiniz? Sadece sıcak tutmak yetmez aşırı bakım ister o kadar küçük yavrular. Eğer istanbuldaysanız benim veterinere götürmenizi önericem masraflar konusunda kaygınız olmasın

Tühh çok üzüldüm o 4 yavruya.. Neyseki biri kurtulmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…