Facede sağım solum pisi grubu var,orada bu akşam gördüm,yeni anne olmuş ,süt anne olabilir diye biri ilan açmış,bir bakın orayaArkadaşlar iyi geceler. Bahçemde iki gün önce bir kedi doğum yaptı. 5 yavrusu oldu. Bende sabah akşam mama veriyordum anneye. Bu sabahta yağmur dinince verdim. Ama akşam anne kedi yoktu. Tuvaleti gelmiştir belki Sonra gelir dedim. Gece 22.30 civarı tekrar baktım yavrular yine yalnızdı.Karanlıkta tüm mahalleyi aradım ama anne kediyi bulamadım.Yavrular daha 2 günlük çok üzgünüm ne yapmalıyım? Kadıköydeyim bildiğiniz süt anne olabilecek bir kedi var mı etrafınızda? Varsa lütfen yardım edin.
Facebook'tan instagrandan ilan acın bebekleri sıcak tutun su torbasının üstüne bir havlu ile çözüm olur yanınıza alma imkanınız var mı?Arkadaşlar iyi geceler. Bahçemde iki gün önce bir kedi doğum yaptı. 5 yavrusu oldu. Bende sabah akşam mama veriyordum anneye. Bu sabahta yağmur dinince verdim. Ama akşam anne kedi yoktu. Tuvaleti gelmiştir belki Sonra gelir dedim. Gece 22.30 civarı tekrar baktım yavrular yine yalnızdı.Karanlıkta tüm mahalleyi aradım ama anne kediyi bulamadım.Yavrular daha 2 günlük çok üzgünüm ne yapmalıyım? Kadıköydeyim bildiğiniz süt anne olabilecek bir kedi var mı etrafınızda? Varsa lütfen yardım edin.
Bizim bahçede de vardı anneleri yoktu, biberonla süt veriyorduk , yerini bulamadığımız yavrular ölmüştü maalesefHerkese teşekkür ederim. İlan açtım her yere soruyorum ama malesef bulamadım süt anne. Kedi süt tozu alıp vermeye çabaladım ama pek kabul etmiyor yavrular daha 2 günlükler :/
Arkadaşlar teşekkür ederim malesef tüm çabalarıma karşın 4 yavru öldü 1 yavru kaldı. İnstagramda ilan açmıştım bir hanım sağolsun döndü ilana. Süt anne buldum kalan yavruya. Mutlu mutlu sütünü içiyor şimdi :)nilmil yavrular ne alemde sahiplendirebildiniz mi?
Arkadaşlar teşekkür ederim malesef tüm çabalarıma karşın 4 yavru öldü 1 yavru kaldı. İnstagramda ilan açmıştım bir hanım sağolsun döndü ilana. Süt anne buldum kalan yavruya. Mutlu mutlu sütünü içiyor şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?