Annelerimiz bize kıyamaz ,ya kayınvalidelerimiz :))))

gelinini kızı gibi gören kayınvalideler vardır tabi ama büyük bir kısmı da gelini gibi bile görmüyor.:mymeka:

Benim annem bana kıyamaz a.s
Kayınvalidemde kıyamaz beni kızı gibi görür hep niye gelmiyon gitmiyon der, her gittiğimde sağolsun sevdiğim yemekleri yaparak beni çok mutlu eder. Ellerinde sağlık miss gibi yapar , kalbime giden yol cokacimcoook

Yani kayınvalidem bana kıyamaz hatta oğluna kızar benim için sositososito

Anlamadığım olay şu : Oğulları evleniyor ve sanki oğulları artık onların çocuğu değilmiş gibi ,sürekli oğullarından birşey bekliyorlar maddi olarak ( maddi durumları iyi olsa bile ) ne kadar tırtıklasak kar gibi görüyorlar . En azından bizimkisi öyle... Demiyor ki ,çocuğum benden daha iyi olsun ,abuk subuk saçma sapan istekler ...

ben burda da çeşitli konularda söyledim bu güne kadar.

ben rahmetli kayınvalidemi çok çok çok severdim ve aynı ölçüde hatta daha fazlasıyla da karşılık görürdüm.:1hug: keşke yaşasaydı da başımda taşısaydım derim her zaman. senağlama

evet o da beni çok severdi ama kendi evladı gibi asla olamam mümkün değil.
kendi doğurduğu yıllarca emek verdiği, canından can kattığı evladı kadar sevmesi mümkün değil. bunu beklemek de saçma olur zaten

benim annem de benim kocamı çok sever. acayip iyi anlaşırlar. ama benim kılıma zarar gelsin bakalım eser kalır mı o sevgiden.:bbo:

Senin adına çok seviindim canım....Bizimkide yapar ama hep birşeyler bekler karşılığında , buna kızıyorum ben

benim kaynanamda bana kıyamaz :1hug: :1hug:
ne istesem alır yapar pişirir yedirir vs
allah razı olsun :Saruboceq:

-tatlicadiarzu-Evt haklsıın benimde annem eşimle çopk iyi anlaşır ama dedğin gibi beni üzdüğü anda çok sinirleniyor ..
EEEE tabi bnde eşime zara versem heradle o da bana öyled davranmaz

Bende eşimi mutlu ediyorum ki oda beni seviyorrr mutlu etmeyeyim bakıyım benneyaptımki

Her anne böyledir evladı için
a.s.

suan aramız ıyı bi sürü olaydan sonra duzeldı tabi benneyaptımki
ama benı kızı gıbı goremez görüyorum dersede bu tutumu hiç samimi olmaz
:tomato::dilcikar:

Kızlar Annelerimiz bize hiiiiçççç mi hiiççç kıyamaz , ya ben seni kızım gibi görüyorum diyen kayınvalidelerimiz???Buyrun sohbete:teytey:

annem bana hiç ama hiç kıyamaz...bir dediğimi iki etmez her zaman yanımda olur allah onu başımdan eksik etmesin..:Saruboceq:
kaynanama gelince beni kızı gibi değilde gelini olarak görür...
beni kızlarına çok ezdirir hep onların tarafını tutar kızlarına cevap verdiğimdede hemen onları savunmaya geçer...siğara içtiğimi kayınbabama söyleyen bi kayınvaldende ne bekleyebilirim ki....araya mesafe koymuşum kimse benim ağzımı açtırmıyo...:kızgın:

anacigim ve anneannecigim kiyamazlar evet

kaynanam kiydi bile, ondan ne anne olur bana, ne benden ona kiz, gelin bile olmaz
sadece oglunun esi.

İnsan insan olmalı önce, eğer yüreğinde insan sevgisi ve vicdanı varsa adı kaynana olsada iyidir, eğer yoksa adı annede olsa kötüdür.
Açıkcası benim annem çok despot bir kadındır, kayınvalidemlede sorunlarımız olmuştu zamanında ama bir kıyaslama yaparsam annem bana kayınvalidemden daha çok kıymıştır.

evleneyim görce bakem kıyıyo mu kıyamıyo mu?
annem gibi kkimse olamaz :delphin:

Son düzenleme:
Rahmetli annem hicbir zaman canim cicim kizim diyen bir kadin degildi...
Yeri geldimi kiyma gibi kiyardi vallaha, kendi ayaklarmizin üstünde durabilelim diye hicbir zaman pamuk eldivenlerle tutmamistir bizi..:delphin:

Kayinvalidem hic kiyamaz esime nasilsa banada öyle hatta daha dikkatli davranir..sunu al suraya koy demez, demesinede gerek kalmaz zaten..a.s

kayınvalıdem 52,annem 65 yasında... annem bana degıl bulasık,bardak bıle yıkatmaz.. hala benım sevdıgım yemegı ben olmadan evde pişirmez..

kayınvalıdemde 7 aylık hamıleyım,sabah kahvaltısız 6da evden cıkmısım.işe gitmişim. öglen ac susuz eve gelmişim.. ellerım ayaklarım şiş.. beni karsılarken söyledıgı ılk kelıme... acmısın oldu.. sandım kahvaltı hazırlayacak.. hı yapmadım dedımde,ee o zaman bana da bıseyler hazırla dedi..
göruldugu g,bi hic kıyamaz....

suanda nişanliyim kayinvalidem süper her daim
bende çok sever sayarim değişeceğini sanmiyorum annecimin hiç:asigim:

aslaaa bence kayınvalideler gelinleri kıskanıyorlar ilk başta iyi görünüyorlar bakıyorlarki oğulları eşlerinin yanında panik olup üstümüze saldırıyorlar, kayınvalide aslaaaaaa anne gibi olamaz.

suanda nişanliyim kayinvalidem süper her daim
bende çok sever sayarim değişeceğini sanmiyorum annecimin hiç:asigim:

canım bu kadar net konuşma bence hele bi evlen o zaman anlaşılır iyimi kötümü olduğu...tecrübe edilmiştir şekercim...yerimseniben

Annem gibi beni sevmesini zaten beklemiyorum açıkcası.
Ama sağolsun sever beni bilirim, aynı şekilde bende. Her akşam yemeğimi hazırlar, azıcık koltuğa uzansam hemen üzerimi örter. Daha ne isteyeyim Allah razı olsun.

annecim hasta olduğumda bana hiç kıyamaz...
kayınvalidem de şimdilik öyle hiç değişmez inşallah..
kayınvalideme gittiğim zaman ayağıma çetiğimi terliğimi sırtıma yeleğimi verir hemen ellerimi ayaklarımı sürekli kontrol eder soğuk mu sıcak mı diee...
yeri geliyo annem bileee bu kadar düşmüyo üstümee ama annemin hakkı nı asla ödeyemem tabiii
allah bozmasın kayınvalidem de iyidir sağolsun....

Back
X