Annelerimiz Hakkında...

Daha bugun kizimi terledigi icin banyoya goturdum. Annemde bizdeydi. Sözde havlu tutacak cocugun ayaklarini da sabunla diyor :KK70: sagolsunlar benim annemde kaynanamda ayni :KK70: ben cevap vermezsem tepeme biniyolar. İlk dogumdan sonra ne dedilerse he dedim olan bana oldu
Bir de işin o boyutu var..
Ben de doğum yaptığımda annem bana 'sen bu çocuğa bakabilecek misin ki, yok bakamazsın sen' dedi..
Neden güvenleri yok, neden herşeye karışıyorlar..
Bugün de diyor ki tatile gidecek misiniz, boşver gitme evde dinlen :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK53:
En sonunda çıldiriciiiğiiiim

Benim annem de böyle. Olabildiğince az detay verip duymak istediği şeyleri söylüyorum. Soruların hepsini ona çeviriyorum. Kendisi hakkında konuşunca hem daha mutlu oluyor seviniyor hem de bana laf etmiyor. Buna rağmen bişeyler derse de he diyorum zaten uzakta yaşıyorum mutlu olsun yeter. ,Herşeyi bilmesine gerek yok

Annem bana karışmaz. Kıyafet konusunda söyler fikrini bazen, açıksa eğer:eek:Yok annecim gayet güzel hem ben açığım zaten falan der kapatırım konuyu. Allah başımdan eksik etmesin. Hatta ben biraz nazlı büyüdüm, keşke diyorum az da olsa otoriter olsaydı.

Siz annenize bunu anlatın derim. Mesela beni.arayip bunu deseydi ne var anne hep iş mi yapacağız elbette gezeceğim, çocuklarımi gezdirecegim derdim.

Back
X