Yazmak isteyipde yazmaya varamadigim konu

2 erkek kardesim var annemle babam ayri annem bir erkek kardesimle yasiyo. Ama her isini ben gorurum.
Diger kardesim benim yasadigim seyi yasadi, ayrilik. Ama ben cok zor yollardan gectim bir cocukla ayrildim, ayri evde yasadim Maddi manevi yikintidaydim ama birgun bana "kizim iyimisin bosanma davan nasil gidiyo ne durumda gececek atlatacaksin" demedi ama abim ayrilirken dizlerine vurdu ogluyla oturdu agladi ona cok destek cikti, ne dersek onun psikolojisi bozuk dedi. O arada bende tam 10 yil sonrasindan 2.evliligimi yapiyordum burnumdan getirdiler. Esim cok iyi tam 10yildir bekledigim es hayali buydu ama annem hep soguk davraniyo cunku esim ugursuzmus o gelmis abim ayrilmis vs vs...
Su son 1aydir artik takmiyorum hic karismiyorum cunku dedigim hersey yanlis onlarin gozunde. Ayrilali 1bucuk yil olmus evliligi dusunuyo, ki buna bence hic hazir degil, 25 bilezik istiyomus kiz tarafi dugunu cok ozel istiyomus tanismayi restoran kapatma yapacakmis falan asiri uclarda. Ben uyardigimda sen kiskaniyosun evlenmesini istemiyosun gibi agir seyler soylediler. Artik bu laflardan sonra hic biseye karismamaya karar verdim oturup izlicem, ki suanda oyle yapiyorum
Onlarla gorusuyorum ama artik karismicam kararlarina yaptiklarina...
Cok uzucu gercektende