- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sen şimdi bana saftirik mi dedinbi adet saftirikte benim heralde. Benimde hic aklima oyle gelmedi
Ben saskin manasinda sey etmistimsen şimdi bana saftirik mi dedin
hee bende dışardan çok farkediliyo sanmıştımBen saskin manasinda sey etmistim
yapma o zmn annesi totem diye birşey var şu hayatta :)Hiç gulecegim yoktu oğlum güldürdü beni aksam yemeğini sordu ne yapacaksın diye balık dedim anne ne olur balık yapma dedi neden diye sordum FB nin maçı varmış gecen defa da balık yaptın besiktasla berabere kaldık dedi ama bu hamsi dedim geçen defa da hamsi yapmistin dedi
Benimde önceden sancılı olurdu büyük oğlumun doğumundan sonra sancısız oldum şimdi sancim olmuyor ama spiralden dolayı lekelenme bazı aylarda daha uzun sürüyor ve baş ağrısı yapıyor şu anda da oyleyim meselareglilerim yine eskisi gibi sancılı olmaya başladı oysa doğum sonrası ilk oluşlarım ne kadar sorunsuz geçiyordu
Sorma canım hayatımız totem anne sen mutfaktayken gol oldu yine mutfağa git,ben şurada oturayim buradayken gol olmuştu boyle uzayıp gidiyor:))yapma o zmn annesi totem diye birşey var şu hayatta :)
bende bugün regl oldum son bir kaç oluşumda ağrı olmaya başladı tabi çok şükür yine eskisi kadar şiddetli değil ama ne bilim ilk oluşlarım acayip rahattı olduğumu bile anlamıyodumBenimde önceden sancılı olurdu büyük oğlumun doğumundan sonra sancısız oldum şimdi sancim olmuyor ama spiralden dolayı lekelenme bazı aylarda daha uzun sürüyor ve baş ağrısı yapıyor şu anda da oyleyim mesela
yaaaa biz de aynı öyleyiz annem abim kardeşim eşim çok eğlenceli bir delilik bu :)))Sorma canım hayatımız totem anne sen mutfaktayken gol oldu yine mutfağa git,ben şurada oturayim buradayken gol olmuştu boyle uzayıp gidiyor:))
Nedir bu ust uste geliyo hersey.Kizlar rahatsizlandim aksam karnim agridi hastanedeyiz apandist cikti sabah ameliyat olcam dua edin bana
Çok geçmiş olsun canım, hiç bilmiyoruz yaa pat diye bişey çıkıyor. Kolaylıkla atlat inşallahKizlar rahatsizlandim aksam karnim agridi hastanedeyiz apandist cikti sabah ameliyat olcam dua edin bana
Nedir bu ust uste geliyo hersey.
Canim cok gecmis olsun. Sabah kacta ameliyatin
sagolun kizlar ne olacagimiz hic belli degil ben ne zaman sikilsam hasta oluyorum ikindi vskti hafif karin agrim basladi evi supurup sildim baliklari pisirdim derken agri siddetlendi yemek yiyemedim gittim yattim esim illa hastaneye gidelim dedi geldik serum takildi tomografi cekildi ve 9 mm apandisit cikti sabah 8 de dediler ameliyataÇok geçmiş olsun canım, hiç bilmiyoruz yaa pat diye bişey çıkıyor. Kolaylıkla atlat inşallah
Geçmiş olsun kuzum yaa aslında apandisitte hiç bekletilmemeden ameliyata almaları lazım en kısa zamanda da toparlanir son inşallahsagolun kizlar ne olacagimiz hic belli degil ben ne zaman sikilsam hasta oluyorum ikindi vskti hafif karin agrim basladi evi supurup sildim baliklari pisirdim derken agri siddetlendi yemek yiyemedim gittim yattim esim illa hastaneye gidelim dedi geldik serum takildi tomografi cekildi ve 9 mm apandisit cikti sabah 8 de dediler ameliyata
Cok gecmis olsun canim. Allah sifalar versin.Kizlar rahatsizlandim aksam karnim agridi hastanedeyiz apandist cikti sabah ameliyat olcam dua edin bana
canım çok çok geçmiş olsun acil şifalarKizlar rahatsizlandim aksam karnim agridi hastanedeyiz apandist cikti sabah ameliyat olcam dua edin bana
sen şimdi bana saftirik mi dedin
Ben saskin manasinda sey etmistim
hee bende dışardan çok farkediliyo sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?