arkadaslar merhaba oglum 35 haftalik dogdu kolikti ve gida alerjisi vardi bu hayatta ihtiyaci olan tek kisi oldugumu dusundum isten ayrildim sabahlara kadar uyumadan 6 ayi bitirdik ama kucaga oyle alismisti ki 10 aylik olup emekleyene kadar kucagimdan inmedi biraktigim an morarana kadar aglardi ha sabir emekleyince duzelir dedim bu arada ne yemek ne is yapamadim haftada 2 gun annem gelip haftalik yemeklerimizi temizligimizi yapip giderdi Allah bin kere razi olsun bu kadar rahat olusuma bakmayin o donem tum sosyal hayatimin bittigi icin evden disari cikamadigim icin saclarimi bile tarayamadigim icin aldigim ve stresten veremedigim kilolarim icin herseyden onemlisi bebegimin alerjik sorunlari icin depresyon noktasina gelmistim.bebegim 10 aylik olup emeklemeye basladiginda nereye gitsem pacamdan tutup beni al diye agliyordu anladim ki rahat bir nefes almam icin okula fila gitmesi gerekiyordu babasi aksam geldiginde bile yakami birakmiyordu tek arkadasi tek oyuncagi benim bu durum beni gitgide asabilestirdi birakin etrafi toplamayi kendi ozel bakimimi yapamaz oldum banyoya girwmiyorum afedersiniz ama wc ye dahi beraber gidiyoruz yemek yemem icin uyumasi lazim ama parke gicirtisina bile uyaniyor
sabrettim yurusun duzelir dediler suan oglum 14 aylik 12 aylikken yurudu sukur fakat dunya oyuncagi onune ser oynamiyor tv izle izlemiyor devamli miz miz miz pacamda benle oyna is yapma diyor cookk bunaldim coookkk etrafimdaki bebekleri gorunce nerede hata yapiorum diyorum arkadaslarim iste yapiyor yemekte sinemaya bile gidiyor ben hala yeni dogurmus gibiyim. bagirma asi olur aglatma gunah e ben ne olacagim ne olur benim durumumda olan arkadaslar siz ne yaptiniz duzelir mi tavsiyeniz var mi cok yoruldum cok bunaldim sukurler olsun Allah cc onu bana verdi ama ben kayboldum sanki eski benden eser yok duzelir mi