Kesinlikle katılıyorum bunu sadece yaşayanlar anlar.Benim annem açık açık söylüyo diğer çocuklarını benden çok sevdiğini.Bir ablam var doktor birde benden küçük kardeşim var sınavlara türkiye derecesi geitiiriyor.Bense kendi yağında kavrulan bir tipim.Annem hep söyler eda hiç bana çekmedi diğer çocuklarımın yeri bende ayrı der.Sizcede mi böyle olmalı bir anne çocuğunun dersleri kötü!! ( ki sadece ona göre kötü) diye onu daha mı az sevmeli?
Ablam her haftasonu eve gelirdi üniversitedeyken o gelinceenvai çeşit yemek yapardın.Her gittiğinde 5 gün sonra geleceğini bile bile ağıtlar yakardın.. Ben de liseyi başka bir şehirde okudum fen lisesiydi yatılı sadece 15 tatil ve yaz tatillerinde gelirdim.Çok nadir eve gelirdim geldiğimde bi hoşgeldin kızım deyip sarılmak çok mu zordu anne?
Diğer çocuklarını elalemin yanında öve öve bitiremezken milletin yanında bana gerizekalı,hiç bir iş bilmiyo deyipher seferinde yerin dibine sokarsınya işte anne ben de böyyle senin yaptıklarını hiç tanımadığım insanlara anlatıp kendimi rahatlatıyorum.
Hani kardeşimle fb-gs maçı muhabbeti yapıyodukta ben sesimi yükseltince sen beni kardeşime bağırıyorum sanıp ''geber, bi gebersende kurtulsam ne var onu bile yapamıyosun geberemedin gitti'' dedin ya sen o an benim kalbimde sana karşı olan bütün sevgiyi sildin.
Kızlar kusura bakmayın ya ben çok doldum ama benim annem herkesin farkettiği şekilde yapıyor ayrımını.18 yaşındayım ama ilerde çocuğum olursa ben kesinlikle yapmayacağım.Benim ilerde çocuğum olursa kimse onun kaşıyla ,gözüyle,boyuyla ,kilosuyla ,başarısıyla vs vs dalga geçemeyecek (annem beni milletin yanında çok ezince herkes beni azme yetkisini kendinde buldu.) Bende geçmeyeceğim.
Siz benden daha şanslısınız tutunacağınız bir kızınız var ailenizi kurmuşsunuz.Kendinize ve kızınıza çok iyi bakın .a.s