Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizim 1 aylik ve dunden balgam ve öksurugu var burnuda tikali cok kucuk ve cabuk ilerlemsinden korkuyorum ne yaoabilirim dr goturdum benim bitki cayiicmemei onerdi lutfen fikir verin.cok uzgunumm (
Burnuna ceyrek siringa serum sıkıp pompayla cekin sonra bebegi dizinize yatirip sirtina gaz cikarir gibi vurun sonra tekrar pompayla cekin
Bunu her emzirmeden once yaparsaniz rahat emer ve oksurugu asagi inmez
Hasta hafif burnu akan azcik oksurugu olan cocugunun sadece atesi olup baska hicbiseyi olmayan insanlari evinize kavul etmeyin.gelenlerin ellerini yikatin bebeginizi herkese vermeyin ve kesinlikle opturmeyin
Benim kizim 6 aylik hala bunlara dikkat ederim insanlar abarttigimi dusunur ama biz bu sayede saglikliyiz
Tavsiyelerinizi uygulayacagim tesekkur ederim..hasta olanlari kabul etmiyorum bende ama 4 yasinda bir oglum var o usutmustu gerci kizimi yatak odasina koydum ve 3-4 gundur cikarmiyrm oglumu da oraya almiyordum ama bulasti iste
Tavsiyelerinizi uygulayacagim tesekkur ederim..hasta olanlari kabul etmiyorum bende ama 4 yasinda bir oglum var o usutmustu gerci kizimi yatak odasina koydum ve 3-4 gundur cikarmiyrm oglumu da oraya almiyordum ama bulasti iste