Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Annelerr yardim Asi oncesi calpol ???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Kizlar ya ben bgn bebegimi asiya goturmeden bi cat kasigi calpol verdim. Burda okidum verin diyolardi. Sonra bgn baktim bazi sitelerde bayanlar vermeyin doktorlar vermeyin falan diuodular. Cok evham yaptimm bisey olmazzz demiii.. keske vermeseydim ;((

2. Ay asisi biraz rahatsiz ediyor bebekleri. Agri ates yapiyor. Vermis oldugunuz surup bebekler icin fazla bir dozda vermemissiniz. Bisey olucagini sanmiyorum. Saglik ocaginda asidan once verebilirsiniz demisti bize.

Ya asi tutmaz falan dediler bende biraz endiselendim.. artik hayirlisi tesekkurler yorumunuz icin rahatladim biraz

Ya asi tutmaz falan dediler bende biraz endiselendim.. artik hayirlisi tesekkurler yorumunuz icin rahatladim biraz
Ben büyük oğlumda 1 çay kaşığı kadar hep verdim. Şimdi kızım da da veriyorum. Çok samimi olduğum bir hemşire arkadaşım oğluna verirken banada demişti sende ver ki bebeğin ateslenmesin diye.

Sen gönlünü ferah tut birşeycik olmaz

Aşidan önce ilaç vermek doğru bir davranış değil çocuğun mikropla mücadele etmesine engel oluyorsunuz bırakın biraz ateslensin mücadele etsin öyle verin öncesinde vermek bence çocuklara yapılan bir kötülük

Ben verilmesinden yana degilim. Bana da ver dediler. Eczaneden aldim ama atesi cikarsa veririm diye dusundum. Atesi falan cikmadi . eger vermis olsaydim,suruptan dolayi cikmadi sanacaktim halbuki vermedigim halde cikmadi. Bosuna ilac vermemis oldum. Ve bagisikligi icin verilmemesi lazim zaten. Ates cikarsa birazo zaman verilir.
Edit: amma cok "ver" kullanmisim :))

Ayrica bana dr atesi olursa sadece yarim cay kasigi vereceksin dedi.1 cay kasigi fazla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…