Anneliğe hazırlık

songulkyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
46
27
3
31
Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar ben daha önce de bi konu paylaştım gebelik ile ilgili. Geçen sene ikiz hamileydim bebeklerimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bu sene tekrar düşünmeye başladık son birkaç aydır daha sonra bu siteyle karşılaştım ve civan perçemi çayını denemeye başladım buradaki arkadaşlarımın paylaşımına göre kullanmaya başladım Google üzerinden araştırdığım zaman da adet döneminden 3 gün önce başlamam gerektiğini söyledi bende ayın 1 inde başladım yani dün. Adet döngüm 28 günde 1 yarın hafta olmam gerekiyor. Civan perçemi çağını kullandığımdan beri aşırı kasık ağrım oluyor sebebi ne olabilir birde bugün göğüs uçlarında çok kaşınma ve çekilme oldu yardımcı olabilir misiniz?

Evet ilk öncelikle bir doktor kontrolü ile bir şeyde sorun var mı yok mu onu öğrenebilirsiniz. Bir eksiklik vs var ise de ona göre takviye veya ilaç kullanabilirsiniz. Vücudunuzun belki de ihtiyacı olmayan bir şeyi depoluyor olabilirsiniz. Başkasına iyi gelen şey size zarar verebilir. O yüzden ilk önce ney eksik veya bir sorun var mı diye bir doktor kontrolüne gitmenizi tavsiye ederim. Belki de hiçbir sorununuz yoktur ve de boşuna bu çayı içiyor olabilirsiniz. Bu bitki çaylarında dikkatli olmak lazım. Sürekli kullanmak zararlı olabilir.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…