Merhaba suzi;
Ben ilk olarak anne olacağım.26.haftamdayım, bi kızım olacak.Biz 2008 Eylül annelerinde hergün yazışıyoruz.Senide bekleriz.
Bu arada sana sormak istediğim.İki doğumunda normal mi sezeryan mi oldu? Bu nasıl olacak? Bazı kötü oumu kopmuş, olaylar duyunca insan ürküyor.Mesala geçenlerde bi arkadaş doğum yaptı.Normal olacaktı, sonra vakum uygulanmış ve vakumun hortumu kopmuş, sonra tekrar takılmış.Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ürkütüyor insanı gerçekten.
Bize neleri daha dolu yaşamamızı tavsiye edersin.İlk olduğu için her şeyi yeni öğreniyoruz ve doktor ne derse ona inanıyoruz.
Ben bir kere erken bi düşük yaptım ve ondan sonra da korktuğumdan tüm testlerimi yaptırdım gerek olmasa da .Maaşallah şu anda iyi kızım.Vitamin hapını sadece içemiyorum. Birde uykuda bacaklarıma çok kramp giriyo, dün akşam da iki bacağıma da girdi arayla.Ve şu anda iş yerine zor yürüyerek geldim.Tüm bacaklarım ağrıyor.Krampları geçirmek için ne yapmamı tavsiye edersin.
Başka da bilgilerini paylaşmak isterim.
Kandine ii bak, sağol.
Saol suzicim;
bekleriz 2008 Eylül annelerine senide...Bilgilerin için çok sağol.
Bu arada sanada geçmiş olsun, bu plasenta previa da nedir? İnşallah herşey istediğin gibi düzgün gider ve normal olur senin de...
benimde ikinci bebegim ama iki hamileligimde birbirinden cok farkli..ilk hamileligim baskaydi bu baska sanki ilk gibi ..ilk hamileligim karin agrilariyla gecti bunda tansiyon dusuklugu ve bel agrisiyla ..benim 5 yasinda bir oglum var normal dogumla oldu ,insallah bir aksilik olmazsa bu oglumda normal olucak ..
sevgili Suzi ben de 3 çocuk annesiyim Allah tüm olmayanlara ve isteyenlere nasip eder inşallah en küçüğümüz 15 aylık şu anda inşallah sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın öpüyorum seni canım
canım diğerleri de 11 ve 4.5 yaşındalar Allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun gözbebeğimiz onlar bizim ben de seni öptüm canım
sende birinci ile ikinci arasinda bayagi ara vermissin,nasil zor oldumu ?.Bana zor olmadi sayilir ama duygu olarak bambaska hissediyorum,yasimin verdigi olgunluktan olacak herhalde,sanki ilk hamileligim gibi.tabiiki öncekilerde cok genctim.simdi tadi cok baska.
Allah tüm cocuklari korusun.öptüm canim.a.s.
Suzi selam;
Kız annesi olmak nasıl bişey...Ben hep oğlum olacak gibi hissettim.Hatta suratın kötü oluyo dediler kız olunca ama Allaha şükür şu saate kadar iyiyim.Hatta biraz makyajla falan arkadaşlar bile kıskanıyolar....Benimde kızım olacak..Ama ne bileyim ilk öğrendiğimde kız diye bi garip hissettim.Eşim kız istiyodu sevindi ama ne bileyim kızla fazla bişwy yapamayacak , maça falan gidemeyecek diye ilgilenmeyecek fazla gibi hissediyorum.Tabii bu benim kuruntum biliyorum.Bide bu zamanda kız evladımın olması biraz korkutuyo...İnşallah ömür boyu ne biz onu utandırırız ne de o bizi utandırır.Eli,ayağı,yüzü düzgün, sağlıklı bebeğim olur. Ve Allah her isteyene hayırlısı ile evlat nasip etsin.
Bu arada ben ağırlaşmaya da başladım.Yatakta dönmek bile zor oluyo, dün çok ayakta kaldım, ayak tabanlarım geriliyo yürürken ve ağrıyo...Birde bişey soracağım. Göğüslerim bi iki beden büyüdü, süt oluncada daha büyüyecek mi? Sonrasında sarkma oluyo mu? Bişey kullandınız mı? Bacaklarımda kalınlaştı, kız olunca böyle oluyo galiba...Bunlar şişkinlik mi? Sonra su fazlası gidiyo mu? Bu kalınlık böyle kalacak mı yoksa ?
İyigünler herkese..
evet çalıştığım için ikinciye zor cesaret edebildim üçüncüde ise iş hayatına biraz ara verdim doya doya anneliğin tadını çıkarıyorum bakıcılarla çocuk büyütmek yerine böylesi daha doğru geldi bize benim de 1.hamileliğim çok kolay geçti sonuncu ise tam bir felaketti önceleri düşme sonrada erken doğum riski vardı devamlı kanamalarım oldu sürekli yatarak ve ilaçlarla tutabildik bebişimi seninki iyi geçiyor anladığım kadarıylaaman kendine dikkat et Allah ikinizi de korusun sağlıkla al bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?