Anneliği anlamak için katnımızda bir can taşımaya veya dünyaya getirmeye gerek olduğunu sanmıyorum
Bana göre böyle insanlar sokakta çocuğuna çat çat vurup çekeleyen azarlayan öodelde insanlar
Herşeye hormon derim belki
Bende anneyim buna da dayatabilirim bunu
Ama tutupta sağ çıkmadın demek doğumdan hormon falan değil
Söyleniyordur kendi kendşne diyenler var
Bu söylenmek mi sahi ?
Yaşı geçiyor dşye çocuk yapan insandan da pek birşey beklememek lazım sizde haklısınız
Her kadın anneliği anlamıyor. Siz anlamışsınız anne olmadan da ne guzel.
Ben ilk çoçuğuma emek verdikçe anladım anneliği.
Öyle otomatik bir sevgi falan olmadı doğurur doğurmaz.
3 Yaş ve 6 ay iki oğlum var.
3 yaş kardeşten sonra zıvanadan çıktı, daha bir kere sesini yükseltmedim. Günün 3 saatini kardeşine vurmaması konusunda ikna, sevsin diye kitaplar okuyup resimler çizerek falan geçiriyoruz 6 aydır. Ve sabrımın sınırlarındayım.
Günde parça parça 4 saat uyuduğum günler şükrediyorum. Haftada 1 gün eşim sayesinde 6 saat uyuyabiliyorum.
İkisi icin de Canımı veririm ama bu söylenmeyeceğim anlamına gelmiyor.
Bazen çocuklar uyuduğunda falan
2 çocuk Benim neyime?
Banane aç kalsın
Ben de tv karşısına oturtup keyfime bakacağım
Ortaokulda bunları yatılı okula vereceğim.
18 yaşlarında evden kovacağım,
falan diyorum.
Ciddi miyim? Tabiki hayır.
Oturup saatlerce ağladığımı biliyorum bazı geceler ben bunlara nasıl bakacağın diye.
Pişman mıyım? Hayır.
Endişeli miyim? Evet.
Kötü anne miyim? Elimden geleni yapıyorum.
Okuyorum, soruyorum, öğreniyorum, çocuğun ruhunu incitmemeye, Zihnini köreltmemeye çalışıyorum.
Kötü anne de elbet var. Belki bu kadın kötü anne olacakta. Ama arkadaşı iseniz, kadının anneliğini sorgulayacagınıza destek olma yolunu seçmeliydiniz.
Merak etme, kilo verilir, hamilelik yakışmış, bildiğin ışıldıyorsun!
Sen hele kucağına al, o zaman bakarız emzirip emzirmeyeceğine.
Yeni doğan bebek kokusu bile yumuşatır insanı.
He Yok arkadaşınız değil ve destek olmak istemiyorsunuz. Size ne? Ne derse desin o vakit.