Hayatımın hiç bir döneminde markete gitmek için bu kadar can atacağımı düşünmemiştim.Siz markete gitmiyor musunuz?
ne kadar beni anlatan bir cümle...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımın hiç bir döneminde markete gitmek için bu kadar can atacağımı düşünmemiştim.Siz markete gitmiyor musunuz?
şuana kadar bişey kırmadık ama kırmamız an meselesi:)).paketleride açmaya çalışıyor ama gücü yetmiyo ve bana veriyo aç diye.bazen hiç işine yaramayacak birşeyi örneği makarna paketini elinden alınca ağlıyor alcakmışız onu.hani çikolata,bisküvi falan olsa anlıycam :))
Canım hem iş hem 2 çocuk hem ev hem eş hem arkadaşlar çocukların birinin okuluna yetiş diğeri zaten bebek sürekli ilgi gerekli bunca yoğunluğun arasında kendine zaman ayırabiliyorsan alnından öperim seni. Çok zor her şeye yetişmek birinde mutlaka aksama olur zaten olmazsa bir sorun var demektir çünkü ne fiziken nede ruhen kaldıramazsın bu tempoyu Allah korusun hasta olursun yine bakanın olmaz kendi kendine bakmak zorunda kalırsın düzgün iyileşemezsin...
Zor valla 2-3 yıl sonra rahatlarsın ama oğlun büyümüş kızında dahada büyüyüp sana yardım ediyor olur... Az kalmış Allah sabır versin...
Saçlarına kaşa falan nasıl gidiyorsun?Çocuklarına eşinmi bakıyor?Yada arkadaş toplantılarına katılabiliyormusun?
Benim şu an tek çocuk olmasına rağmen bile eşim bırakmadığı sürece arkadaşlarıma kuaföre vs gidemiyorum.Hatta bazen sinir oluyorum bu duruma.Göbeğimiz bir kesimiş gibi hayatımı eşimin boş zamanlarına müsait olma durumuna göre ayarlıyorum.Bir yere söz veriyorum kızımla geleceğiz eşim şu saatte çıkıyor işten diyorum.Hazırlanıyorum çocuğu çantayı mamayı hazırlıyorum arkadaşımda bekliyor haliyle.Eşim pat bir telefon gelemiyorum iş çıktı diyor.Otobüste soğukta çocukla kalkıp gidemiyorum gitsemde yetişemiyorum haliyle beni bekleyen kişiyede ayıp oluyor kendimde bozuluyorum bu duruma.Tekrar üstünü çıkar otur falan sinir bozucu bir durum oluyor.Yada bazen üzülmeyeyim diye geliyor ama gideceğim yere en az 2-3 saat geç gidiyorum 1 saat oturup kalkıyorum.Ya bir arabam olmalı yada kızım biraz daha büyüdüğünde havalarda iyiyse belki otobüsle ağır ağır gidebiliriz istediğimiz yerlere.Fakat şu an göbeğim eşimde![]()
ne kadar beni anlatan bir cümle...aynen ben de öyle canım...marketleri bu kadar seveceğim aklıma bile gelmezdi...başka bir yere çıktığım yok zaten...hep evdeyim...markette evin karşısında...uzak olsaydı belki oraya da gidemezdim...minikten zaman kalmıyor ki....
Valla şu anda bulunduğum tek sosyal ortam alışveriş merkezlerindeki emzirme odaları ya da çalıştığım yerdeki süt sağma odası:90::90:
Allahtan kocam vardiyalı çalışıyor da gündüz evde olduğunda al şu çocuğu çatladım ben diyip yarım saat, yada bir saat kaçıyorum evden.
Kaş, tüy olayını kendim hallediyorum (çocuklar uyuduktan soooraa). Saç için ise çok sık kuaföre giden biri değilim zaten. Arada bir kaçıyorum işte
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bu arada size bir şey sorcam. Benim kızım çok su içiyor galiba yada bana öyle geliyor.Karnını bir iki gündür zaman zaman çok şiş görüyorum midesi doluymuş gibi.Ne zaman elime suyu alsam koşarak geliyor bende dayanamyıp içiriyorum.1 yaşından önce çocukların su içme limiti nedir bilen varmı?Yada sizler ne kadar su içiryorsunuz çocuklarınıza? Son zamanlarda belki iştahında artma olduğu için göbek yapmışta olabilir bir doktoramı gitsemki acaba?Çok şükür rahatsızlığı yok ben dokununca karnına gülüyor kakasınıda düzenli yapıyor.Acaba göbekmi yapıyor kızım?
bu market olayına coook guldumbana market uzak bu yuzden ben evımın ust sokagındakı yufkacıyla kanki oldum canımız sıkılınca kucaklayıp oglanı yufkacıya gıdıyoz, durmadan borek yapıyom bazen yapamıyorum bozulup gıdıyor tek sosyallestıgım yer yufkac.. ve enn cok ozledıgım sey şöyle kuafor koltugunda saatlerce oturmak sacımın rengını degıstırmek kesımızı degıstırmek fön cektırmek manıkur pedıkur yaptırmak aylardır her pazar ben oglanı babasıyla bırakıp gıtcem ama pazar gelıyor yıne gıdemıyorum alısverıs pazar yemek hafta ıcı aldıgım yufkalardan borek yapmak derken
benım kuafor işi yatıyoo ama bu pazar benı kımse tutamaz arkama bıle bakmadan solugumu kuaforde alcam