- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok çok geçmiş olsun. Anlık oluyor herşey. İyiki kapatmışsınız. Allah bir daha yaşatmasın.Annelik hissetmek...
Sabah çocuklarıma süt kaynatacaktim.Her sabah kaynatir 3 e böler üstüne süt eklerim.Bu sabah sütü cezveye koydum.Kahvaltiyi hazırlarken gözüm cezveye takıldı,kaynamadan sebepsizce altını kapatmak geldi içimden.Aldim 3'e böldüm dolaptan sütü almaya döndüm.Ve arkamı döndüğümde 1.5 yaşındaki oğlumun tezgaha uzanıp sütü boynundan aşağıya dökmüş şoka girmiş vaziyette gördümHemen çocuğu suyun altına soktum,hametan buldum sürdüm şükür ufak kızarıkla atlattık.Ama şoktayım eğer o hissime aldırış etmesem Allah korusun neler olabilirdi düşünmeden de edemiyorum
![]()
Benim ikisi de kız. Ablasını yaramaz zannederdik, ta ki iki numarayla tanışıncaya kadar. Zırh filan satılsa koşa koşa gidip alacağım.Sağol canım ya ikiz kızlarımı büyüttüm şükür bu tip hiç kazamiz belamiz olmadı.Ama bu yaramaz yerinde duramıyor.Aynen bıçakları kaldırdım oyuncakları ayaginin altına koyup kapıyı açıyor mutfağa giriyor.Balkona sandalye sürüklüyor.Tum kapılarım kilitli.Gece kaç defa kalkıp kontrol ediyorumErkek çocuğu baska derlerdi doğruymuş.Afacanlikta sınır tanımıyor
lütfen fotolari kaldirip daha detaysiz bir foto koyun 1 hafta once cocuklarin resimlerinin kullanildigi bazi haberler cikti
Kaldırdım zaten tanıdık çıkar diye de evet dediğiniz de olabilirlütfen fotolari kaldirip daha detaysiz bir foto koyun 1 hafta once cocuklarin resimlerinin kullanildigi bazi haberler cikti
tedbirli olalim her ihtimale karsi
3 çocuk var dye onları beslemicek, yıkamıcak uyutmucak mı:) ayrıca sabah kalkılır hangi bebekli anne uyuyo ki:) ve dahi süt ısıtmak onca şeyin içinde en basitlerinden olablr mi:)3 çocukla sabahları hala kalkıp süt kaynatacak
Enerjiyi bulabilmeniz bile mucize bence. Çok geçmiş olsun, en iyisi ocakta ulaşılabilecek hiçbir şey bırakmamak
3 çocuk var dye onları beslemicek, yıkamıcak uyutmucak mı:) ayrıca sabah kalkılır hangi bebekli anne uyuyo ki:) ve dahi süt ısıtmak onca şeyin içinde en basitlerinden olablr mi:)