• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik hissetmek

Annelik hissetmek...
Sabah çocuklarıma süt kaynatacaktim.Her sabah kaynatir 3 e böler üstüne süt eklerim.Bu sabah sütü cezveye koydum.Kahvaltiyi hazırlarken gözüm cezveye takıldı,kaynamadan sebepsizce altını kapatmak geldi içimden.Aldim 3'e böldüm dolaptan sütü almaya döndüm.Ve arkamı döndüğümde 1.5 yaşındaki oğlumun tezgaha uzanıp sütü boynundan aşağıya dökmüş şoka girmiş vaziyette gördüm 😔Hemen çocuğu suyun altına soktum,hametan buldum sürdüm şükür ufak kızarıkla atlattık.Ama şoktayım eğer o hissime aldırış etmesem Allah korusun neler olabilirdi düşünmeden de edemiyorum😔
Çok çok çok geçmiş olsun. Anlık oluyor herşey. İyiki kapatmışsınız. Allah bir daha yaşatmasın.

Sağol canım ya ikiz kızlarımı büyüttüm şükür bu tip hiç kazamiz belamiz olmadı.Ama bu yaramaz yerinde duramıyor.Aynen bıçakları kaldırdım oyuncakları ayaginin altına koyup kapıyı açıyor mutfağa giriyor.Balkona sandalye sürüklüyor.Tum kapılarım kilitli.Gece kaç defa kalkıp kontrol ediyorum 😕Erkek çocuğu baska derlerdi doğruymuş.Afacanlikta sınır tanımıyor
Benim ikisi de kız. Ablasını yaramaz zannederdik, ta ki iki numarayla tanışıncaya kadar. Zırh filan satılsa koşa koşa gidip alacağım. 🥴

bazi seyleri tecrubeyle ogreniyorlar biz ne kadar uyarsakta sakinsakta anlamiyorlar.
illa bir tecrube edecekler işte.
allahtan sıcak degilmiş.
bende kizimin corbasini sogusun diye normal sartlarda asla uzanamayacagi dolabin uzerine koymustum bayada kaynardi dudukluden cikmisti corba
nasil olsa uzanamaz rahatligiyla iceri kasik almaya gidip birde su iceyim dedim icerden sangir sungur bir ses geldi sandalyeyi cekip corbaya uzanmaya calismis allahtan kafasindan assagi dokulmemis cok meraklilar
allaj koruyor cidden bazen.

3 çocukla sabahları hala kalkıp süt kaynatacak
Enerjiyi bulabilmeniz bile mucize bence. Çok geçmiş olsun, en iyisi ocakta ulaşılabilecek hiçbir şey bırakmamak
3 çocuk var dye onları beslemicek, yıkamıcak uyutmucak mı:) ayrıca sabah kalkılır hangi bebekli anne uyuyo ki:) ve dahi süt ısıtmak onca şeyin içinde en basitlerinden olablr mi:)

3 çocuk var dye onları beslemicek, yıkamıcak uyutmucak mı:) ayrıca sabah kalkılır hangi bebekli anne uyuyo ki:) ve dahi süt ısıtmak onca şeyin içinde en basitlerinden olablr mi:)

Bilmem bende 1 adet 1.5 yaşında var ve pertim çıkmış şekilde uyanıyorum. Hanımefendide 3 tane varken ve sorumluluk (konudan anlaşıldığı üzere) gündüzleri yalnız kendisindeyken her şeyi kusursuz yapması beklenmemeli anlamında yazdım. Sadece gözden kaçan şeyler, anlık olaylar böyle kötü sonuçlara neden olabiliyor.

Oglum 6 aylikti. Geceleri devamli emdigi icin yanimda uyuyordu. Ruyamda kapi caliyor, cocuk doktorumuz bizi ziyarete gelmis. Aaa cok sasirdim, neden geldiniz diyorum, oglumu ozledigini soyluyor. Getirip kucagina vermemle beraber bu cocuk atesler icinde yaniyor, hemen hastaneye gidiyoruz demesiyle uyandim. Oglumun atesi 39 dereceye cikmis megerse.. ve hic aglamadan uyumaya devam ettigi icin ben de uyumusum..

Bugun parkta oynarken keske tahtirevalliye gitmese dedim, o arada esime emanet edip markete kolonya almaya gittim. Dondugumde parki inleterek agliyordu.. tahtirevallide ayagini acitmis..

Oluyor bazen..

Back
X