- 28 Temmuz 2016
- 4.041
- 6.754
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
40 fiziken çok risk taşıyor iyi cesaret :)Benim kuzenim 40inda dogum yapti ona gore ideal yas, bence gencken dogum yapmak en iyisi enerjin var sabrin var. Sana kalmış birsey bu
Zaman ne gösterir bilemem tabi ki ama 2 çocuk isterim şartlar uygun olursa.tek cocuk dusunuyorsanız ideal yas 30 ama 1+ ise ilkini 27-28 de doğurmuş olun derim, bire ha deyince olmayadabilir bunu da göz önünde bulundurun..
artıları eksılerı kısmında tek söyleyeceğim özellikle ilk 2 yıl herşeyi çocuğa göre planlamak zorundasınız, sonrası zamanla yerine oturuyor...
ama iyiki dediğim belkide ender şeylerden biri anne olmak bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Amin canım üç aydan sonrasında risk kalmıyor galiba herkes üç aydan sonra söylüyorMalesef öyle.Herkesten uzak geçiriyorsun bu şekilde hamileliği de.Çünkü çok çok yıpratıyor çevre de haberi olunca.İnşallah 5 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye ben de:) Durum iyi olsa da borç hepimizde var.Allah inşallah fazla bekletmeden isteyen herkese tez zamanda nasip etsin .
Çok teşekkür ederim :) aminBencede 25 uygun bir yaş daha bekliyeceksen de 30 u gecirmemeni dilerim..rabbim istedigin anda nasip etsin aratmasin inş..
valla eşinizi bile gözünüz görmüyor ama çocuk doğunca ilişkinin boyutu değiştiğinden bazen erkeklerin duyarsız tutumlarından ötürü çocuk kaynaklı tartışmalarda olabiliyor, yani iki kişiyken 3 olmak, bir canın sorumluluğunu üstlenmek, uykusuz geceler, fiziki değişimler, beklenen ama gelmeyen anlayış, her kafadan ses çıkmaları vs vs ....Zaman ne gösterir bilemem tabi ki ama 2 çocuk isterim şartlar uygun olursa.
Gerçekten o kadar büyük bir sevgi mi :)
Merhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Sevgiler
Merhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Sevgiler
en iyi yas bence zaten hemen hamile kalsan 26 olursun... hamile kalanasan zaten uzicak süre. Madem 3 yillik evlisin beklemenin bir anlami yok.Merhabalar
Sevgiler
Sevdim erken evlendim çocuklarımla aramda 20 yaş var ben otuzumdayken 10 lu yaşlarda olacaklar bence harika Bi şey şuan 23 yaşındayım 3 yaşında kızım ve Bi buçuk yaşında oğlum var ikisi benim kankalarim onların enerjilerine yetişip peşlerinden rahatça kosabiliyorum Bi yandanda ders çalışıp sınavlara hazırlanıyorum biraz daha büyüsünler çalışmayı planlıyorumMerhabalar
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?