Annelik için ideal yaş var mı ?

Ben 23 umde evlendim, 26 yasinda ilk bebegim dogdu, 29 da ikinci.
Herkesin kendi fikri ama ben daha erken anne olmadigima biraz pismanim.
Esim hemen istedi ben erteledim.
Eger hazirsaniz deneyin, zaten hemen olur diye bi garanti yok.

Zaman ne gösterir bilemem tabi ki ama 2 çocuk isterim şartlar uygun olursa.
Gerçekten o kadar büyük bir sevgi mi :)

Bencede 25 uygun bir yaş daha bekliyeceksen de 30 u gecirmemeni dilerim..rabbim istedigin anda nasip etsin aratmasin inş..

Amin canım üç aydan sonrasında risk kalmıyor galiba herkes üç aydan sonra söylüyor

23 yasimda evlendim 30 da anne oldum, benim icin daha erkeni cok erken olacakti.
Cok bireysel bisey bu, mesela yas ilerledikce sabir azaliyor diyor cogunluk, bende tam tersi, gencken daha sabirsiz daha bencildim, su an 35 yasindayim, 30 umda oldugumdan daha sabirli daha mantikli ve ozveriliyim. Yani 35 imde anne olsam daha iyi bir anne olurdum :)

bence ideal annelik yasi 30 ve ustu
belki bu fikrime cok karsi cikan olur ama bana gore bir insan ebeveyn olmadan herseyi yasamali , aklinda birsey kalmamali , olgun yasta anne olunca gercekten cok bilincli buyutuluyor cocuk , yorgunluk daha az oluyor
sadece insanlar sunu diyebilir erken anne olunca ileride xoxugunla az yas farki oluyor vs.. artik hayat sureleri uzadi zaten insanlar gec yaslaniyor
ben ilkini 30 da ikinciyi 38 de yaptim , iyi ki de boyle yapmisim diyorum
icimde hicbir seye karsi keske demisligim yok , hayatimin anlami kuzularim , hani kocamla basbasa sunu yapiyim bunu yapiyim gibi hislerim de yok , buyuk oglumla da gayet arkadas gibiyim , hayat tecrubemin de ona cok faydasi oldugunu gozlemleyebiliyorum

Zaman ne gösterir bilemem tabi ki ama 2 çocuk isterim şartlar uygun olursa.
Gerçekten o kadar büyük bir sevgi mi :)
valla eşinizi bile gözünüz görmüyor ama çocuk doğunca ilişkinin boyutu değiştiğinden bazen erkeklerin duyarsız tutumlarından ötürü çocuk kaynaklı tartışmalarda olabiliyor, yani iki kişiyken 3 olmak, bir canın sorumluluğunu üstlenmek, uykusuz geceler, fiziki değişimler, beklenen ama gelmeyen anlayış, her kafadan ses çıkmaları vs vs ....

Bebekle yurtiçi gezilir yine, arka koltukta dura dura gidersin ama maddi durum çok iyi değilse bebekle yurtdışı hayal olur. Ben 29A gireceğim hala düşünmüyoruz.

24-25 diye okumuştum, 27 yi geçirme bence, tek çocuk mu iki çocuk mu isteniyor onu planlamakta da fayda var, ikinci isteniyorsa ara açılmamalı falan
gezip tozma meselesini bi biz beceremiyoruz herhalde, valla yurtdışında millet 3,4 çocukla bile geziyor, plan programla olmayacak şey değil demekki

Iki cocuk dusunuyorsaniz ve kendinizide hazir hissediyorsaniz yapin.Ben ilk iki cocugumu yirmili yaslarda yaptim.Ucuncuyu de 41 yasinda dogurdum.Yirmili yaslarda enerji cok fazla ama en guzel ve bilincli yetistirdigim üçüncü oldu .Ideal yas, istediginiz, hazir hissettiginiz yastir.

Bizde sizin gibi yedik içtik gezdik tozduk. Evet bende aynen senin gibi bu eksikliği hissettiğim zaman duygusallastim. Ilk melegimi kabettigimde dünya basıma yıkıldı resmen. Çok berbat bi dönem geçirdim. Tam olmicak derken 5ay evvel iki çizgi gördüm :) inanki bunun hazır oldumu hazır degilimi yok canım. O an iki çizgiyi görünce zaten hissediyorsun. Anne oluyorsun o an. 9 ay sürecinde de kendini hazirliyorsun psikolojik ve bedenen. Ben dünyanın en mutlu ANNESİYİM
İnşallah hakkında en hayırlısı olur canım..

en iyi yas bence zaten hemen hamile kalsan 26 olursun... hamile kalanasan zaten uzicak süre. Madem 3 yillik evlisin beklemenin bir anlami yok.

Ah kanayan yaram 30 uma geldim hala bir kez bile denemedik. Geç kaldım geç kaldım diye kendimi yiyip bitiriyorum ama tüm sebebi mahalle baskısı. Hele beş altı ay daha geçsin

Eğitim,iş vs gibi şeyler tamamlandıktan sonra bunun yaşı yok ama ben kendi adıma 25 yaşında anne olmazdım.

29yasında bebegim oldu.suan 9.aylık oldu.dünyada bundan daha güzel bir duygu olamaz bence

canım ben 29 anne olacağım
çoğu şeyi gözüm kesmiyor
öyle alışmışım ki rahata
daha erken olsam sanki daha kolaymış gibi geliyor bana
25,26 yaşları gibi mesela

Sevdim erken evlendim çocuklarımla aramda 20 yaş var ben otuzumdayken 10 lu yaşlarda olacaklar bence harika Bi şey şuan 23 yaşındayım 3 yaşında kızım ve Bi buçuk yaşında oğlum var ikisi benim kankalarim onların enerjilerine yetişip peşlerinden rahatça kosabiliyorum Bi yandanda ders çalışıp sınavlara hazırlanıyorum biraz daha büyüsünler çalışmayı planlıyorum
Erken anne olduğuma hiç pişman olmadım evlenirken beklerim diyodm iyiki olmuşlar
Anneliğin zorluğu var tabiki ama pisman degilim düşünsene onlar 20 li yaşlarda ben 40 bu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…